تشدید نظارت بر نانواییهای شهرستان طارم
نعمتاله شعبانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا» گفت: در پی واگذاری مجدد نظارت بر نانواییها از سازمان جهاد کشاورزی به اتاق اصناف، طرحهای بازرسی گستردهای در سراسر استان و از جمله شهرستان طارم آغاز شده است.
بیشتر بخوانید
وی افزود: هدف از این بازرسیها بهبود کیفیت خدمات نانواییها، رعایت ساعت کاری ابلاغی، جلوگیری از کمفروشی و سایر تخلفات احتمالی است. نظارت بر نانواییها و اطمینان از کیفیت نان، به معنای تأمین امنیت غذایی شهروندان است.
رئیس اتاق اصناف شهرستان طارم بیان کرد: این بازرسیها که با همکاری مشترک فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و تعزیرات شهرستان انجام میشود، به صورت سرزده و بدون برنامه قبلی صورت میگیرد تا بیشترین تاثیر بازدارندگی را داشته باشد.
وی اظهار کرد: انجام بازرسیها به صورت سرزده، تاثیر بهسزایی در کاهش تخلفات داشته و باعث میشود نانوایان نسبت به رعایت قوانین و مقررات حساستر باشند.
شعبانی با اشاره به آخرین بازرسی انجام شده، بیان کرد: یک مورد تخلف کمفروشی شناسایی و پرونده آن برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ارسال شد. معرفی متخلفان به تعزیرات گامی مهم در جهت برخورد قاطع و بازدارنگی دیگر نانواییها از این قانونشکنیها است.
وی با تاکید بر اهمیت این بازرسیها، گفت: هدف ما از این اقدامات، ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان و برخورد قاطع با متخلفان است. بازرسیهای مستمر و سرزده به نانواییها کمک میکند تا استانداردهای لازم را رعایت کرده و از بروز تخلفات جلوگیری شود.
رئیس اتاق اصناف طارم ضمن حمایت از این طرح، بر لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی برای نظارت بر عملکرد نانواییها تاکید کرد و از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به دستگاههای ذیربط گزارش دهند.
وی ابراز کرد: شایان ذکر است که این بازرسیها در راستای اجرای سیاستهای دولت در جهت حمایت از حقوق مصرفکنندگان و بهبود کیفیت خدمات صورت میگیرد.
شعبانی تاکید کرد: بهبود کیفیت نان و رعایت حقوق مصرفکننده، بهطور مستقیم بر اقتصاد محلی تأثیرگذار است. رضایت مشتریان از نانواییها، میتواند به افزایش فروش آنها و در نتیجه رونق کسبوکارهای مرتبط منجر شود.
انتهای خبر/