به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ از پدیدههای بسیار مهم جمهوری اسلامی ایران موضوع تابآوری نظام است بنا به به تبیین رهبر حکیم انقلاب مهمتر از پدید آمدن نظام جمهوری اسلامی تابآوری آن است.
بیشتر بخوانید
نظام اسلامی در مقابل این دشمنیها، حملات و ضربههای گوناگون تاب آورد و توانست ایستادگی کند، بماند و قوی شود. امروز جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی ۴۰ سال قبل نیست. آن نهال تازه روییده به درخت کهن تبدیل شده است. این موفقیت و تابآوری به برکت خون پاک شهدا به دست آمده است، شرایط کنونی بسیار حساس است ولی ایران اسلامی نیازمند اتحاد، راهبردهای جامع برای تقویت راه تابآوری مقابله با فشارها و حفظ منافع ملی خود است.
در این میان تبیین و ترویج شخصیت والای شهید سلیمانی بهعنوان الگوی وظیفهشناسی، وطندوستی و ولایتپذیری برای همه اقشار جامعه مهم و بهعنوان یک وظیفه است که با معرفی و تبیین شخصیت شهید سلیمانی بهعنوان الگو میتوانیم جامعه را به ساحل نجات رهنمون شویم.
شخصیت آن بزرگوار همچنان که در زمان حیات مبارک و مفید بوده پس از شهادت نیز به همان اندازه مفید و مبارک است، ما میتوانیم به جامعه برای شناخت شهید سلیمانی و انجام وظیفه برای مردم و جوانان و مسئولان، یک الگوی کامل معرفی کنیم.
برای کسانی که دغدغه وطن داشته و همینطور افرادی که دل در گرو ولایت دارند یک الگوی کامل ولایتپذیری را معرفی و تبیین کنیم.
شهید سلیمانی در سال ۱۳۳۵ متولد شد و از همان عنفوان جوانی تا ۶۳ سالگی در مبارزه بود به همین خاطر همواره خار چشم دشمنان خدا بوده و چندین بار هم مورد هدف ترور قرار گرفت.
همه دغدغه شهید، رشد معرفتی و معنوی جبهه مقاومت بود و آنچه شهید والا مقام سلیمانی را از یک شخصیت به مکتبی به نام مکتب حاج قاسم رساند، منظومه فکری ایشان بود که نشأت گرفته از امامین انقلاب بوده است که حفظ ارزش نظام، آرامش و مسائل دیگر از جمله شاخصهای مهم شهید بودند.
حاج قاسم سلیمانی یک پیکره فکری و فرهنگی است که با اندیشه و سیرهاش به مانند یک مکتب راه را روی رهروان خود هموار و روشن میسازد.
شهید سلیمانی یک شیعه تراز در دوران غیبت بوده و نام نهادن شخصیت او بهعنوان سرباز وطن و ولایت تاکید میشود تا چراغ راه دیگران قرار بگیرد.
از وظیفهشناسی و تعهد این شهید به کشور و آرمانهای انسانی همین بس که در هر زمان و هر مکانی به وظیفه قانونی و شرعی خود واقف بوده و به آن عمل کرده است و به وظایف متعدد و مختلف تبیینگری، حضور در جبهههای مقاومت، دفاع فیزیکی و بسیاری وظایف دیگر در هر کدام لازم بود در همین راه قدم نهاده و آن را به بهترین شکل ممکن به انجام میرساند.
شهید دفاع از ولایت را از جمله وظیفه خود دانسته و با تمام وجود از ولایت اطاعت و دفاع کرده است و دست به قلم شده و ولایت را به دیگران معرفی میکرد.
شهید سلیمانی، در قبال وطن و مردم خود را متعهد میدانست و حفاظت از وطن را یک وظیفه شخصی و شرعی دانست و به آن عمل کرد.
سلیمانی یک شخصیت جهانی بود و منحصر به یک مرز و سرزمین نیست چون او یک مکتب و ایدئولوژیست است و یک مکتب را نمیتوان در داخل مرزها محصور کرد.
تاثیری که شخصیت شهید بر جهان میگذارد، تاثیر عمیقی است که شاید حیات او بدون شهادت نمیتوانست آن تاثیر را انجام دهد.
شهادت سردار سلیمانی معرف شخصیت او بود که شاید بدون شهادت معرفی آن انجام نمیشد و بیداری که شهید، در جامعه اسلامی ایجاد کرد شاید بدون شهادت این بیداری انجام نمیگرفت.
سردار قاسم سلیمانی، سرباز همیشه بیدار وطن، نماد ایثار و شجاعت بود، او در مسیر دفاع از امنیت و عزت ایران، بیوقفه جستجو کرد و زندگی او از عشق به وطن و مردم بود.
حجتالاسلام محمدرضا علیاکبری، امام جمعه ماهنشان
انتهای خبر/