logo
امروز : چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۰۴
[ شناسه خبر : ۴۲۷۵۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی:

بی‌ثباتی عامل سرایت مشکلات در منطقه است

بی‌ثباتی-عامل-سرایت-مشکلات-در-منطقه-است
کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه بی‌ثباتی عامل اصلی سرایت مشکلات در منطقه است، گفت: جریان‌های پناهندگان، افزایش فعالیت‌های گروه‌های تروریستی و قاچاق اسلحه، از جمله پیامدهای محتمل توسط تروریست‌هاست.

زهرا اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه تصرف سوریه توسط داعش و نفوذ رژیم صهیونیستی در این کشور، پیامدهای عمیق و گسترده‌ای برای کشورهای همسایه به‌ویژه ایران به همراه دارد، اظهار کرد: وجود گروه‌های تروریستی مانند داعش، تهدیدی برای امنیت مرزهای ایران است. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این مسئله می‌تواند منجر به افزایش نیروهای نظامی در مناطق مرزی و تشدید تنش‌ها در منطقه شود، گفت: جنگ و ناامنی در سوریه، بحران‌های انسانی و اجتماعی را در منطقه ایجاد کرده که به مهاجرت و جابه‌جایی جمعیت‌های زیادی از این کشور منجر شده و کشورهای همسایه را تحت فشار قرار داده است.

کارشناس علوم سیاسی تأکید کرد: از طرفی تغییرات سیاسی و افزایش نفوذ داعش و رژیم صهیونیستی می‌تواند به تغییرات سیاسی در منطقه و به چالش کشیدن حاکمیت‌ها و نیروهای سیاسی موجود منجر شود.

وی با اشاره به اینکه ایران با دقتی که دارد تمام تحولات در منطقه را مورد رصد قرار می‌دهد تا بتواند استراتژی‌های مناسبی را در این راستا ارائه کند، ابراز کرد: کشور و ملت ایران آگاه و بیدار هستند و بصیرت و رهنمودهای به جایی که مقام معظم رهبری دارد، دشمنان را ناامیدتر از قبل می‌کند.

کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه تشکیل ائتلاف‌ها و بحران‌های سوریه و کشورهایی مانند روسیه، حزب‌الله لبنان را وادار کرده تا بتواند در برابر تهدیدات قرار گیرد، ادامه داد: ناامنی در سوریه و تحولات ناشی از آن می‌تواند بر روابط اقتصادی و تجاری ایران با کشورهای منطقه تأثیر بگذارد، چراکه امنیت و ثبات برای هرگونه همکاری اقتصادی ضروری است.

اسماعیلی تأکید کرد: این وضعیت همزمان با چالش‌های داخلی، ایران را در موقعیتی حساس قرار داده و نیاز به تجدید نظر در استراتژی‌های امنیتی و سیاسی را مطرح می‌کند.

وی با بیان اینکه تصرف سوریه توسط یک قدرت خارجی یا گروه داخلی، پیامدهای گسترده‌ای برای کشورهای همسایه خواهد داشت، ادامه داد: افزایش بی‌ثباتی و ناامنی که هرگونه تغییر رژیم در سوریه، می‌تواند منجر به افزایش بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه شود. 

کارشناس علوم سیاسی اضافه کرد: جریان‌های پناهندگان، افزایش فعالیت‌های گروه‌های تروریستی و قاچاق اسلحه، از جمله پیامدهای محتمل توسط تروریست‌ها و عوامل دخیل در آنان است و بی‌ثباتی عامل اصلی سرایت مشکلات در منطقه است.

اسماعیلی گفت: تصرف سوریه می‌تواند به تشدید رقابت‌های منطقه‌ای بین قدرت‌های بزرگ و بازیگران منطقه‌ای منجر شود. این رقابت‌ها می‌توانند به شکل حمایت از گروه‌های مختلف، مداخلات نظامی و یا جنگ‌های نیابتی بروز کند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر