نظام سرمایهداری نقش مادری را نفی میکند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ حجتالاسلام جواد جعفری در جشن بزرگ کوثر در ماهنشان با بیان اینکه تمام دوران زندگی حضرت زهرا الگو برای بانوان است، گفت: با اینکه کودک خردسال بودند ولی به پدر مهر میورزیدند و پدر را در دوران رسالت همراهی میکردند و در غمهای ایشان شریک بودند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه همه این رفتارها نشان از این دارد که این بانوی بزرگ از دوران کودکی چه بار مسئولیتی را بر دوش کشیده است، افزود: بعد از پیامبر اکرم (ص) نیز در کنار امام علی (ع) بود و دفاع از او را با تمام وجود انجام میدادند تا امام در جامعه مطرح شوند.
نماینده استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: همه اینها بیانگر شیوه زندگی حضرت فاطمه (س) است و ایشان بهعنوان مادر با تربیت کردن انسانهای بزرگ در کارنامه خود برگ درخشانی را به نظاره گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه در جهان اسلام حضرت صدیقهطاهره (س) بهعنوان قله و هدف غایی بانوی اسلام مطرح است، ادامه داد: در اسلام بانوان به تبعیت از ایشان دعوت شدهاند که در آیات و روایات بر این موضوع تاکید شده است.
جعفری ابراز کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: مقام مادری و فرزندآوری، مقام بسیار بالایی است اما امروزه نظام سرمایهداری بر این است که بتواند بهعنوان نیروی کار از زنان استفاده کند و این نقش مهم نفی میکند که دقیقاً در نقطه مقابل آموزههای دینی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری این نگاه، نگاه جنایتکارانه است، ادامه داد: باید بانوان ما بیدار و هوشیار باشند که غرب با انواع ترفندها در حال ترویج و تخریب نقش مادری و فرزندآوری هستند.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه غربیها ظاهر امر را به گونهای بیان میکنند که نقش مادری اهمیت ندارد و این نقش را تخریب میکنند، تصریح کرد: آنان درصدد این هستند که این آزادی به معنی سعادت زنان است در حالیکه آنان میخواهند زنان جامعه را به کار بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: آنان میخواهند با ترویج چنین افکاری بانوان جامعه را از نعمت فرزند داشتن و مادر بودن محروم کنند و کانون گرم خانواده را از هم بپاشند.
جعفری با تاکید بر اینکه حضرت آقا بر آن تذکر دادند بانوان ما باید هدف نهاییشان زهرایاطهر باشد، گفت: اگر مادری افتخار نبود آیا حضرت زهرا فرزنددار میشد.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در اسلام برای رسیدن به مقامات علمی و تحصیل هیچ فرقی بین مرد و زن نیست اما در ارتباط بین زن و مرد محدودیت وجود دارد.
انتهای خبر/