لزوم تجاریسازی تولیدات شرکتهای دانشبنیان

عباسعلی زمانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه تجاریسازی به شرکتها کمک میکند تا بازار خود را بهتر شناسایی کرده و محصولاتشان را بهطور مؤثرتری وارد بازار کنند، گفت: نمایشگاهها یکی از بهترین مکانها برای عرضه محصولات شرکتها هستند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: نمایشگاه زنجان بهمنظور ایجاد فضایی برای نمایش محصولات فناوران و شرکتهای نوپا طراحی شده است و هدف آن این است که علاوه بر زنجان، فرصتهایی برای شرکتها در دیگر نقاط کشور نیز فراهم کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه یکی از اقدامات مهم در راستای تجاریسازی جذب کارگزاران است، عنوان کرد: کارگزاران بهعنوان مشاوران و ارائهدهندگان راهکارهای تجاریسازی، برندینگ و مشاورههای اقتصادی و مالی عمل میکنند.
وی ادامه داد: این خدمات هزینه کمتری برای شرکتها خواهد داشت. در حال حاضر، پارک علم و فناوری استان زنجان ۱۶ کارگزاری دارد که در یک سال گذشته جذب شدهاند. کارگزاریهایی که عملکرد خوبی دارند، در رتبههای بالاتر قرار میگیرند و کارگزاریهای ضعیف حذف خواهند شد.
زمانی با اشاره به اینکه کارگزاریها در زمینههای تجاریسازی، مالی و توانمندسازی فعالیت میکنند، ابراز کرد: برای موفقیت پارک علم و فناوری، لازم است که مشاورهها و مربیگریها افزایش یابد، زیرا شرکتهای پارکی از ایده شروع میشوند و باید به بلوغ برسند.
وی خاطرنشان کرد: کارگزاریها میتوانند خدمات متنوعی از جمله معرفی پروژههای سرمایهگذاری، توانمندسازی با برگزاری کارگاههای آموزشی، واسطهگری بین سرمایهگذاران و کسبوکارها، برگزاری رویدادهای تخصصی برای شرکتهای عضو اکوسیستم، تأمین مالی فعالیتهای مختلف در پارک و برندسازی با طراحی وبگاه، طراحی و ساخت محصول اولیه، مشاوره در زمینههای مختلف ارائه دهند.
رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان اذعان کرد: در نهایت، وجود کارگزاریهای توانمند در پارکهای علم و فناوری میتواند به بهبود کیفیت اقتصادی، افزایش آگاهیهای مالی، روابط عمومی، برندینگ و توسعه شرکتهای جوان کمک کند. این کارگزاریها با تجربه و امکانات مالی، نقش مهمی در رشد و توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری ایفا میکنند.
انتهای خبر/