logo
امروز : یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱:۲۲
[ شناسه خبر : ۴۲۶۳۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی:

تخصیص بودجه زنجان را پیگیری می‌کنیم

تخصیص-بودجه-زنجان-را-پیگیری-می‌کنیم
نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع تاخیر در تخصیص بودجه عمرانی برای استان‌های سردسیر، گفت: تخصیص به موقع بودجه یکی از مسائل مهمی است که باید در اوایل سال به انجام برسد و ما در حال پیگیری این موضوع هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ نبی‌اله محمدی امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان با اشاره به وضعیت بودجه عمرانی در سال آینده اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌ها، بودجه عمرانی ملی و استانی در سال آینده در مجموع به ۵۶۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. با این حال، با توجه به محدودیت منابع، نیاز به اولویت‌بندی دقیق پروژه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید

وی همچنین به تغییرات موجود در لایحه بودجه اشاره کرد و ادامه داد: در لایحه اولیه دولت، سهم منابع عمومی به حوزه عمرانی ۱۹ درصد بود، اما بعد از تصویب احکام، این سهم به حدود ۱۰ درصد کاهش یافت.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تخصیص بودجه عمرانی برای استان‌های سردسیر معمولاً با تاخیر و پس از گذشت فصل‌های مناسب برای اجرای پروژه‌ها انجام می‌شود، تصریح کرد: این مشکل در سال‌های گذشته همواره وجود داشته و ما در حال تلاش برای اصلاح آن هستیم تا تخصیص به موقع بودجه، به ویژه برای استان‌های سردسیر، در اوایل سال اتفاق بیفتد.

وی افزود: برای پیگیری تخصیص به موقع بودجه، هماهنگی‌های لازم با مسئولان ذی‌ربط در سطح ملی انجام خواهد شد تا این مشکل برطرف شود.

رفع مشکلات حقوق دولتی معادن

محمدی به مشکلات تخصیص بودجه و نیاز به توجه ویژه به استان‌های سردسیر اشاره و تأکید کرد: تخصیص‌های مربوط به ۶ ماهه اول سال باید به نحوی باشد که نسبت به استان‌های گرمسیری، استان‌های سردسیر از سهم بیشتری برخوردار شوند.

وی در خصوص اسناد ملی درون‌سالی برای سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: برای استان‌های سردسیر در سال آینده اسناد ملی در نظر گرفته شده است که می‌تواند به رفع مشکلات تخصیص بودجه کمک کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی همچنین به مشکلات موجود در خصوص برگشت حقوق دولتی معادن به استان زنجان و درآمدهای مالیاتی مازاد بر مصوب اشاره کرد و گفت: در لابه‌لای مباحث بودجه در تهران، تفکری وجود داشت که منابع درآمدی مربوط به حقوق معادن و مالیات مازاد را به‌عنوان منابع مجزای درآمدی می‌بیند. این نگرش باعث می‌شود اعتبارات استان زنجان ۲۰ درصد کمتر از نرم کشوری ارزیابی شود، در حالی که این موارد به‌عنوان اهرم‌های تشویقی برای استان زنجان محسوب می‌شود.

وی افزود: در پی این موضوعات، گفتگوهایی صورت گرفته و تلاش‌هایی برای اصلاح این نگرش انجام شده است.

محمدی همچنین با اشاره به رتبه اعتبارات استان زنجان گفت: با اینکه استان زنجان از نظر تخصیص اعتبارات رتبه ۲۷ کشور را دارد، اما در وصول مالیات، رتبه ۱۲ کشور را داریم. این شکاف بین اعتبارات و درآمدهای وصولی باید پر شود و ما در حال پیگیری این موضوع هستیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر