logo
امروز : سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۶
[ شناسه خبر : ۴۲۵۳۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر آموزشگاه راهیان کوثر ابهر مطرح کرد:

اجرای طرح جشن تکلیف «خانه به خانه»

اجرای-طرح-جشن-تکلیف-«خانه-به-خانه»
مدیر آموزشگاه راهیان کوثر گفت: جشن تکلیف و تشرف به بندگی چندین سال است که به صورت «خانه به خانه» برای دانش‌آموزان ۹ ساله دبستان‌ دخترانه‌ راهیان کوثر ابهر برگزار می‌شود.

مرضیه نقی‌لو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: جشن تکلیف و تشرف به بندگی چندین سال است که به صورت خانه به خانه برای دانش‌آموزان ۹ ساله دبستان‌ دخترانه‌ راهیان کوثر ابهر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این برنامه از زمان کرونا به مدت پنج سال است که اجرا می‌شود، افزود: در این برنامه مانند قدیم جانماز، چادر و گل را در سینی قرار داده و دم در خانه هر دانش‌آموز به همراه معلم حضور پیدا می‌کنیم و در حضور مادر یا پدر این برنامه اجرا می‌شود و حس خوبی به دانش‌آموزان انتقال پیدا می‌کند.

مدیر آموزشگاه راهیان کوثر ابهر با تأکید بر اینکه همچنان این طرح را ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: هر سال این برنامه قبل از ماه رجب و رمضان برگزار می‌شود و قبل از اجرای طرح با اولیاء دانش‌آموزان جلسه گذاشته و در صورت رضایت، این برنامه در خانه آن‌ها اجرا می‌شود.

وی با توضیح اینکه این برنامه خانواده محور است، متذکر شد: خانواده‌ها نیز طبق صلاحدید خود پدربزرگ، مادربزرگ و سایر اقوام را نیز دعوت می‌کنند و در حضور بزرگان خانواده، چادر سپید را سر دخترشان می‌کنند، معمولاً پدر خانواده و پدر هم برای احترام به پدربزرگ از ایشان می‌خواهد تا چادر را بر سر دخترشان کند. 

نقی‌لو خاطرنشان کرد: بعد از سر کردن چادر به دانش‌آموز می‌گوییم که از امروز جشن عبادت شما شروع می‌شود و باید مراقب اعمال خود باشد و مسیر خود را مشخص کند که می‌خواهید پا در جبهه حق یا جبهه شیطان بگذارید و با توجه به اینکه در یک خانواده مسلمان به‌دنیا آمده، پدر و مادر هم وظیفه دارند حلال و حرام و نکته‌های مهم دینی را به او آموزش دهند.

وی به اهمیت احترام به پدر و مادر در این برنامه کرد و ابراز کرد: در ادامه این برنامه دانش‌آموز به دور پدر و مادرش می‌چرخد و دست پدر و مادر خود را می‌بوسد.

مدیر آموزشگاه راهیان کوثر ابهر عنوان کرد: در سال جاری خانواده‌ها مهمان‌های بیش‌تری دعوت کرده بودند و در حضور اقوام طی سه روز این برنامه برای همه دانش‌آموزان اجرا شد. 

وی اضافه کرد: زمانی که کودک به‌دنیا می‌آید خانواده‌ها برای هر مرحله از زندگی فرزند خود جشن می‌گیرند ولی یکی از مناسبت‌هایی که در این بین غریب مانده، همین روزی است که دختر‌ها در ۹ سالگی و پسران در ۱۵ سالگی به سن عبادت می‌رسند و فقط مدرسه یک برنامه‌ای را برگزار می‌کند، اجرای چنین برنامه‌هایی در بین خانواده‌ها خالی است و این مسئله باعث شده که ما تصمیم بگیریم این موضوع را در بین جمع خانواده‌ها یادآوری کنیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر