logo
امروز : چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۶
[ شناسه خبر : ۴۲۱۶۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
مسئول بسیج سازندگی سپاه زنجان خبر داد:

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در زنجان

توسعه-نیروگاه‌های-خورشیدی-کوچک-مقیاس-در-زنجان
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از پرداخت ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه و راه‌اندازی ۱۵۸ نیروگاه خورشیدی در زنجان خبر داد و گفت: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در سطح استان زنجان برنامه‌ریزی شده است.

اقبال جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ از پرداخت ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه جهت اشتغال‌زایی در شهرستان سلطانیه خبر داد و اظهار کرد: ارائه تسهیلات اشتغالزایی از برنامه‌های مهم بسیج سازندگی استان زنجان است.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به طرح بوجاری به‌عنوان نمونه‌ای از طرح‌های اشتغال‌زایی خرد، افزود: این طرح منجر به اشتغال‌زایی برای سه نفر در این شهرستان شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان همچنین از ایجاد ۱۵۰ فرصت شغلی در شهرستان سلطانیه در سال گذشته خبر داد و گفت: در این شهرستان تاکنون ۱۲ نیروگاه خورشیدی نصب و راه‌اندازی شده است که پنج مورد آن در روستای ویر به مناسبت هفته بسیج به بهره‌برداری رسید.

وی با تأکید بر اهمیت ایجاد نیروگاه‌های کوچک مقیاس خورشیدی در راستای اهداف قرارگاه اقتصاد مقاومتی، افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۵۸ نیروگاه خورشیدی با هماهنگی اداره برق و بانک‌های عامل در استان راه‌اندازی شده است.

جهانبخشی همچنین از ایجاد دهکده خورشیدی در روستای سهرین خبر داد و گفت: در این روستا ۲۷ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده است. طبق نظر کارشناسان اداره برق، تولید انرژی این نیروگاه‌ها نیاز این روستا را برطرف می‌کند.

وی در ادامه تأکید کرد: بسیج سازندگی استان زنجان با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه انرژی‌های پاک، همچنان به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد.

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی برای کنترل بحران

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از راه‌اندازی طرح‌های نیروگاه‌های خورشیدی در روستاهای استان به‌عنوان یک اقدام مهم و پدافندی خبر داد و ابراز کرد: این طرح‌ها می‌توانند در زمان بحران و قطعی برق مزایای زیادی داشته باشد. 

وی با اشاره به اهمیت این طرح‌ها گفت: این نیروگاه‌ها تولید انرژی پاک را به همراه دارند و علاوه بر این، در شرایط بحرانی و زمان‌هایی که شبکه برق با مشکلاتی مواجه می‌شود، می‌توانند به تأمین انرژی کمک کنند.

جهانبخش ادامه داد: یکی از اهداف مهم این طرح‌ها، کمک به شبکه برق کشور است و به‌ویژه برای روستاها که به‌طور معمول در زمان قطعی برق دچار مشکلات بیش‌تری می‌شوند، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها می‌تواند نقشی حیاتی داشته باشد. 

وی تأکید کرد: این طرح‌ها نه تنها برای حمایت از شبکه برق بلکه برای حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار نیز در نظر گرفته شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان همچنین به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای گسترش این طرح‌ها در استان زنجان اشاره کرد و افزود: امسال راه‌اندازی ۳۵۵ نیروگاه خورشیدی در سطح استان را در برنامه داریم. تاکنون نزدیک به ۶۰ نیروگاه خورشیدی در استان زنجان راه‌اندازی شده است که از این تعداد، ۱۱ نیروگاه به شبکه برق متصل شده‌اند و مابقی نیز در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی تأکید کرد: این طرح‌ها تنها یکی از پروژه‌های توسعه انرژی در استان است و برنامه‌ها برای گسترش بیش‌تر این طرح‌ها در آینده ادامه خواهد داشت.

حمایت از کشاورزان با راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی

جهانبخشی از آغاز اجرای طرح‌های نیروگاه‌های خورشیدی در استان زنجان از سال ۱۴۰۲ خبر داد و اظهار داشت: این طرح یکی از طرح‌های موفق در استان زنجان بوده که امیدواریم با حمایت مسئولان، بتوانیم تعداد این نیروگاه‌ها را در استان افزایش دهیم.

وی با اشاره به این که این طرح برای استان زنجان برای اولین بار اجرایی شده، افزود: این پروژه علاوه بر تولید انرژی پاک، در تأمین برق روستاها و حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار نقش مهمی ایفا می‌کند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان همچنین به طرح‌های تجمیلی اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مواردی که در قالب این طرح‌ها دنبال می‌شود، ایجاد نیروگاه‌های تجمیلی است. به این معنی که اگر روستاها به صورت گروهی زمین داشته و توانایی مشارکت در این طرح را داشته باشند، می‌توانند اقدام به راه‌اندازی طرح‌های تجمیعی نیروگاهی کنند.

وی از برنامه ویژه برای کشاورزان استان زنجان نیز سخن گفت و افزود: یکی دیگر از برنامه‌های مهم ما برای کشاورزان، تأمین برق پایدار برای چاه‌های کشاورزی در طول تابستان است. در سال‌های گذشته، کشاورزان در فصل تابستان با مشکلات قطعی برق مواجه بودند. با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، کشاورزان می‌توانند بدون نگرانی از قطع برق به فعالیت‌های خود ادامه دهند. 

جهانبخش خاطر نشان کرد: کشاورزان می‌توانند از طریق اداره برق و جهاد کشاورزی در این طرح‌ها مشارکت کنند و ما هم آمادگی کامل داریم تا این نیروگاه‌ها را نصب کنیم.

وی همچنین تصریح کرد: این نیروگاه‌ها نه تنها در تابستان به تأمین برق کشاورزی کمک می‌کنند بلکه در زمستان نیز به شبکه برق استان کمک کرده و منبع درآمدی برای استان خواهند بود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در پایان تاکید کرد: این طرح‌ها یکی از برنامه‌های مهم و آینده‌دار استان زنجان است و با اجرای موفق آن، می‌توان به افزایش تولید انرژی پاک و حمایت از کشاورزان و روستاهای استان کمک کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر