logo
امروز : شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۷:۴۶
[ شناسه خبر : ۴۱۹۴۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت بسکتبال استان زنجان:

بسکتبالیست‌های زنجانی نقش‌آفرینی کردند

بسکتبالیست‌های-زنجانی-نقش‌آفرینی-کردند
رئیس هیأت بسکتبال استان زنجان گفت: بسکتبالیست‌های زنجانی مقتدرانه تیم کاله تهران را با امتیاز ۷۸ بر ۷۴ مغلوب خود کرده و آنان را شکست دادند.

محمد پوراسکندری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بسکتبالیست‌های زنجانی مقتدرانه تیم کاله تهران را با امتیاز ۷۸ بر ۷۴ مغلوب خود کرده و آنان را شکست دادند، گفت: تیم قدرتمند کاله تهران دو سالی بود که طعم باخت را در زمین بازی خود نچشیده بود ولی هر دو تیم به طور حرفه‌ای و خیلی خوب بازی کردند. این رقابت‌ها روز ۲۵ آبان ماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در بازی اول نیز استان زنجان میزبان تیم نفت و گاز گچساران بود. مسابقات بسکتبال لیگ حرفه‌ای کشوری ۱۶ تیم شرکت‌‌کننده داشته و از تاریخ ۱۸ آبان ماه آغاز و در حال برگزاری است. 

رئیس هیأت بسکتبال استان زنجان خاطرنشان کرد: روز سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه به میزبانی زنجان تیم قهرمانان جاوید به رقابت با تیم گلگهر سیرجان می‌پردازند.

وی با اشاره به بازیکنان مطرح تیم ملی تصریح کرد: علیرضا جعفری، بنیامین محمدی، سینا محمدی و ماردین منصوری در درخشش این استان نقش پر رنگی دارند.

پوراسکندری گفت: حدود ۱۲ سال بود که تیمی نداشتیم و کادر فنی نیز غیربومی بودند که در حال حاضر هیأت بسکتبال بومی بوده و رو به پیشرفت است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر