logo
امروز : پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۵:۵۲
[ شناسه خبر : ۴۱۹۰۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ماهنشان مطرح کرد:

حضرت فاطمه (س) بهترین الگو برای انسان‌ها

حضرت-فاطمه-(س)-بهترین-الگو-برای-انسان‌ها
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان گفت: حضرت فاطمه (س)، میوه درخت نبوت بهترین الگو برای انسان‌هاست، این بانو جایگاه ویژه‌ای میان مسلمانان دارند.

وهاب صبحی‌ایالویی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه حضرت زهرا (س) به‌عنوان میوه درخت نبوت بهترین الگو برای انسان‌هاست، عنوان کرد: این بانو جایگاه ویژه‌ای بین مسلمانان دارند، از این‌رو شیعیان، حضرت زهرا (س) را الگوی خود می‌‌دانند.

بیشتر بخوانید

وی یادآور شد: حضرت فاطمه (س) سال‌ها غمخوار پدر و یار و یاور همسر بوده است، او کسی است که  حضرت علی (ع) در غم فراغش، سر در چاه کرده و در آن جا گریسته است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان ابراز کرد: امام حسن عسکری (ع) در مقام حضرت فاطمه (س) فرموده‌اند؛ ما حجت خدا بر مردم هستیم، اما فاطمه حجت خدا بر ما است.

صبحی تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) چنان مقامی در پیشگاه خداوند دارد که به‌نوعی می‌توان ایشان را محور خلقت دانست.

وی با تاکید بر اینکه در روایات آمده است که شأن حضرت زهرا (س) به قدری عظیم است که اگر امیرالمؤمنین (ع) نبود، آن حضرت هرگز نمی‌توانست ازدواج کند، افزود: جز امام علی (ع) هیچ کس شایستگی همسری ایشان را نداشت.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) هم در شناخت پروردگار متعال و هم در عبادت خدا ممتاز بود، بیان کرد: ایشان از نظر علمی از چنان جایگاه رفیعی برخوردار است که بزرگانی همچون سلمان و جابر با وجود رسول خدا (ص) یا امیرالمؤمنین (ع) از علوم بی‌پایان حضرت زهرا (س) بهره می‌بردند.

وی خاطرنشان کرد: مقام حضرت فاطمه (س) در آیات متعددی از قرآن کریم مورد تجلیل قرار گرفته و سوره کوثر نیز به‌طور ویژه به فضیلت ایشان اشاره دارد.

صبحی با بیان اینکه دوران از دست دادن پیامبر (ص) برای این بانو دوران سختی بود، مطرح کرد: غم جانگداز از دست دادن پدر از یک سو وجود پاکش را می‌آزرد، و خیانت تأثرباری که در غصب جایگاه الهی خلافت رخ داده بود، از سویی دیگر بر رنج او افزود.

وی ادامه داد: در این وضعیت، حضرت زهرا (س) وظیفه‌ای مهم را بر عهده خود می‌دید و آن دفاع از ولایت بود. 

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان با تاکید بر اینکه نقل‌قول‌های مختلفی در منابع تاریخی و روایات مختلف برای دهه اول فاطمیه و دهه دوم فاطمیه ذکر شده است، تصریح کرد: ایام فاطمیه یک دهه نیست، بلکه یک فرصت برای دفاع از ولایت، نقل حماسه فاطمی و سرگذشت پر از مظلومیت و غربت بانوی دو عالم است.

 وی یادآور شد: این ایام تنها برای برپایی عزاداری نیست، بلکه فرصتی برای احیای سیره فاطمی در ابعاد فردی، سیاسی، اجتماعی، خانوادگی خواهد بود.

صبحی گفت: از تاثیر این ایام می‌توان به الگوسازی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، تبیین جایگاه زن در مبارزات سیاسی، وحدت ملی برپایی مناسک مذهبی اشاره کرد.

وی ادامه داد: ایام فاطمیه و بزرگداشت شهادت حضرت زهرا (س)، یکی از بارزترین نمونه‌های وحدت و انسجام‌بخشی میان مسلمانان است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر