جانهای کارگران در جادهها جا میمانند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ افزایش تصادف در دو نقطه حادثهخیز شهر صائینقلعه شهرستان ابهر زنگ هشدار را برای رسیدگی بیشتر نواخته است که در این بین کارگران و دانشجویان جزو افرادی هستند که شدیدترین تصادف را در این مدت به خود دیدهاند.
بیشتر بخوانید
آمار رو به افزایش تصادفات و تلفات جادهای در این دو راه باعث شده تا اینبار مردم از وضعیت تصادفات ابراز نگرانی کرده و نسبت به ایمنسازی این جادهها از سوی مسئولان تأکید کنند.
این روزها یکی از خبرهای مهم در شهر صائینقلعه خبر درگذشت دو نفر جوان سرپرست خانواده بر اثر سانحه تصادف در دهلیز ورودی غربی صائینقلعه بود که موجب ناراحتی و نگرانی مردم شد، این جاده مسیر همیشگی کارگران شرکتهای صنعتی بوده و باید در خصوص ایمنسازی و دو بانده شدن آن اقدام شود.
ادارات مربوطه از مسئولیت خود شانه خالی میکنند
رضا اشرفی، سرپرست شهرداری شهر صائینقلعه در گفتگو با خبرنگار موجرسا گفت: در شهر صائینقلعه دو نقطه حادثهخیز وجود دارد در حدی که قتلگاه نام گرفته است، یکی از نقاط حادثهخیز جاده ترانزیت ورودی غربی از طرف زنجان به صائینقلعه منطقه صنعتی حسينآباد است.
وی با بیان اینکه بارها به اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان برای تعریض جاده نامهنگاری شده است، گفت: فرمانداری با برگزاری جلسات متعدد پیگیر امور بوده ولی اداره راه و شهرسازی و اداره راه و حمل و نقل جادهای هیچ اقدام و توجهی به این موضوع نمیکنند و از مسئولیت شانه خالی کرده و ادارات همدیگر را مجری این امر میدانند.
سرپرست شهرداری شهر صائینقلعه تصریح کرد: در یکی دو سال اخیر در این نقطه چندین مورد تصادف شده و بیشتر تصادفات هم شامل جوانانی است که برای کار به شرکتها میروند و اخیراً هم دو کارگر جوان در این جاده جان خود را از دست دادهاند.
وی با اشاره به نقطه حادثهخیز دیگر خاطرنشان کرد: راه حادثهخیز دیگر ورودی شرقی (جاده ترانزیت) رو به روی پمپ بنزین و دانشگاه علمی و کاربردی است که عرض جاده کم بوده، که از خرمدره تا نصیرآباد جاده دو بانده انجام شده ولی از نصیرآباد صائینقلعه با همان عرض کم در این بین باقی مانده است.
اشرفی با تأکید بر اینکه تصادفات متعددی در این قسمت رخ میدهد که چندین مورد منجر به فوت شده است، متذکر شد: اخیراً استاندار از این محل بازدید کرد و قول مساعد داده شد برای دو بانده شدن این محل اقدام کنند که از سمت نصیرآباد و خرمدره دو بانده شدن جاده انجام گرفت ولی برای صائینقلعه انجام نشد.
وی با بیان اینکه به ما اعلام شده که چهار بانده کردن جاده به عهده ادارهکل راه و شهرسازی بوده حفظ و نگهداری از راه ( آسفالتریزی و رنگآمیزی ) به عهده اداره راه و حمل و نقل جادهای استان زنجان است، متذکر شد: اداره راه و شهرسازی هم از ما طرح خواسته با اینکه این مناطق خارج از محدوده شهر است و ربطی به شهرداری هم ندارد ولی شهرداری و اعضای شورا به خاطر امنیت مردم پیگیر این موضوع خواهد بود.
سرپرست شهرداری شهر صائینقلعه خاطرنشان کرد: کارگران زحمتکش جان خود را در این نقاط به بهای اندکی از دست میدهند. کار کردن در شرایط ناایمن با حقوقهایی که کفاف هزینههای ابتدایی زندگی را نمیدهد، سهم آنها از زندگی است. وقتی کارگران در سلامت کامل جسمانی و با چند شیفت کار نمیتوانند از پس مخارج زندگی برآیند، مشخص است که بعد از وقوع حوادثی این چنینی و در نبود حمایتهای کافی بیمههای اجتماعی چه بر سر آنها و خانوادههایشان خواهد آمد.
صاحبان صنایع در ایمنسازی حادثهخیز مشارکت کنند
حجتالاسلام محمد نوری، امام جمعه صائینقلعه در گفتگو با خبرنگار موجرسا گفت: یکی از مشکلات مهم شهر صائینقلعه افزایش تصادفات در این دو منطقه است و در پی درگذشت دو جوان سرپرست خانواده بر اثر سانحه تصادف در دهلیز ورودی غربی صائینقلعه به زنجان مردم این شهر را بسیار آزرده کرده است.
وی با بیان اینکه برای این قتلگاه شهر باید چاره اندیشیده شود، خطاب به مسئولان استانی و شهرستانی گفت: خودتان را به جای خانواده این جوانان بگذارید و قضاوت کنید این بی تدبیریها منجر به این چنین اتفاقات جانکاه شده است.
امام جمعه صائینقلعه با اشاره به اینکه این محل منطقه صنعتی است، افزود: صاحبان صنایع با درآمدهای سرشار و استفاده از تسهیلات کلان دولتی موظف به تأمین امنیت جانی کارگران مظلوم و همیاری برای رفع مشکلات هستند.
وی ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای، کار، بیمه و استاندارد و خصوصاً شرکتهای تولیدی مستقر در منطقه صنعتی حسینآباد صائینقلعه را موظف و مسئول در این موضوع دانست و تأکید کرد: در سالهای قبل هم شاهد چنین فجایعی بودیم، این پذیرفتنی نیست که برای تعریض فاصله نهایتاً دو کیلومتری اقدامی نکنند.
نوری اظهار داشت: این افراد کسانی بودند که تازه سر و سامان گرفته و لذت از زندگی نبرده بوده که اسیر خاک شدند، جا داشت مسئولان شهری و شهرستانی در این خصوص عزای عمومی اعلام میکردند.
وی تصریح کرد: این عزیزان به چه جرمی اینگونه مظلومانه و دلخراش جان عزیز و ارزشمند خود را از دست دادند، انتظار رسیدگی سریع به این موضوع را داریم.
امام جمعه صائینقلعه با مطالبه جدی عنوان کرد: مسئولان شهرستانی و استانی و همه کسانی که مسئولیت دارید، یکبار برای همیشه مشکل قتلگاه ورودی غربی شهر صائینقلعه سه راهی منطقه صنعتی حسینآباد که هر ساله شاهد تصادفات وحشتناک هستیم را برای همیشه حل کنید.
امام جمعه شهر صائینقلعه با خطاب به نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان ابهر، خرمدره، صائینقلعه بیان داشت: شما پزشک هستید و تعهد اخلاقی دارید این موضوع باید به طور جدی مورد پیگیری قرار گرفته و کسانی که کوتاهی کردهاند مجازات و مشکل برای همیشه حل شود.
این مناطق جزو محدوده ابهر نیست
علیاصغر عطوفی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان ابهر در گفتگو با خبرنگار موجرسا با اشاره به عوامل مؤثر در تصادفات گفت: خودرو، نیروی انسانی و شرایط محیطی چهار عاملی هستند که به درصدهای مختلف میتوانند عاملیت تصادف را به عهده بگیرند و تنها نمیتوان راه را عامل تصادفات اعلام کرد.
وی با بیان اینکه این محلی که در صائینقلعه منجر به تصادف شده در حوزه نگهداری اداره راهداری خرمدره است، افزود: در بحث تصمیمات کشوری برای ابهر بوده ولی در حوزه تصمیمات نگهداری و راهداری خرمدره است.
خبرنگار موجرسا این موضوع را از مهدی دهقانی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان خرمدره نیز جویا شد که وی نیز اعلام کرد این منطقه جزو محدوده خرمدره نیست.
انتهای خبر/