logo
امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۵۰
[ شناسه خبر : ۴۱۷۰۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
فیلم؛

بازگشایی کارخانه‌های روغن‌گیری زیتون در طارم

بازگشایی-کارخانه‌های-روغن‌گیری-زیتون-در-طارم-
کارخانه‌های تولیدی روغن زیتون فعالیت خود را در شهرستان طارم شروع کردند. طی مراحلی با پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها روغن این میوه را می‌گیرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ فرآیند تولید روغن زیتون شامل برداشت زیتون، تمیز کردن و آسیاب زیتون‌ها، تخلیه روغن، کنترل کیفیت و در نهایت با بسته‌بندی به پایان می‌رسد. بهینه‌سازی صحیح هر مرحله کیفیت و ویژگی‌های روغن زیتون را تعیین می‌کند. 

بیشتر بخوانید

یکی از مهم‌ترین عواملی که کیفیت روغن زیتون را تغییر می‌دهد، نحوه‌ روغن‌گیری از میو‌ه‌ زیتون است. زیتون روغنی زیتون سیاه یا اصطلاحاً رسیده است. از زیتون سبز درشت نیز برای تهیه روغن زیتون استفاده می‌شود که طعم متفاوتی دارد. این روغن نیز میزان استاندارد بالایی دارد و در فروشگاه‌های معتبر به فروش می‌رسد.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر