بهرهمندی دانشآموزان طارمی از مدارس شبانهروزی
صدقعلی صفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: در برخی از روستاهای محروم طارم که تعداد دانشآموزان مقطع متوسطه کمتر از حد نصاب است، مدارس شبانهروزی دخترانه و پسرانه در سطح شهرستان برای ادامه تحصیل آنها تاسیس شده است.
بیشتر بخوانید
وی با تاکید بر اینکه هیچ دانشآموزی نباید از تحصیل باز بماند گفت: مدیران مدارس و آموزش و پرورش شهرستان طارم همواره در تلاش هستند تا مشکلات دانشآموزانی که ساکن روستاهای با امکانات کم و راههای صعبالعبور هستند را پیگیری و حل کنند تا از ادامه تحصیل باز نمانند.
رئیس آموزش و پرورش طارم تصریح کرد: نهاد آموزش و پرورش استان نیز نهایت همکاری را با این طیف از دانشآموزان داشته باشد تا به دلیل مشکلات مالی و رفت و آمد از ادامه تحصیل باز نمانند.
وی با اشاره به اینکه در این مناطق در صورتی که تعداد دانشآموزان روستایی به حدنصاب ۱۲ نفر در روستا برسند قبل از شروع سال تحصیلی جدید با همکاری انجمن اولیاء و مربیان و مدیران مدرسه در شهریور ماه درخواست را به اطلاع اداره آموزش و پرورش شهرستان برسانند، بیان کرد: تا اقدامات لازم جهت صدور مجوز از سوی وزارت آموزش و پرورش و اداره کل استان انجام شود و کار تعلیم و تربیت سامان یافته و پیش رود.
صفری با بیان اینکه دانشآموزان متوسطه که ساکن روستاهای کم جمعیت مانند کسران هستند و به دلایل مالی و صعبالعبور بودن راه امکان ادامه تحصیل ندارند باید ترتیبی اتخاذ میشد، عنوان کرد: دبیرستان حضرت رقیه (س) شهر چورزق که مدرسهای روزانه بود با تلاشهای گسترده و پیگیریهای مستمر مجوز تبدیل این آموزشگاه روزانه به شبانهروزی از اداره کل و وزارت آموزش و پرورش اخذ شد.
صفری گفت: مدارس شبانهروزی دخترانه و پسرانه در سطح شهرستان برای دانشآموزان دارای شرایط، تاسیس شده که این مدارس در بخش مرکزی در شهر آببر، در شهر چورزق و درام در حال فعالیت است.
وی اظهار کرد: با تبدیل مدارس روزانه به شبانهروزی مشکل ترک تحصیل بسیاری از دانشآموزان روستاهای طارم مانند کسران حل شد و امکان ادامه تحصیل برای مدارسی که تعداد دانشآموزان آنها به حد نصاب تاسیس مقاطع متوسطه نمیرسد میتوانند از این مدارس شبانهروزی بهرهمند شوند.
انتهای خبر/