طلای سبز طارم روانه بازار شد
منوچهر یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: برداشت زیتون در طارم به دو صورت سبز و روغنی انجام میشود. برداشت زیتون سبز از نیمه دوم شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه دارد و زیتون روغنی نیز از نیمه دوم آذر ماه آغاز و تا اوایل دی ماه ادامه مییابد.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه امسال سال آور زیتون طارم بود، افزود: برداشت 5 هزار تن زیتون در شهرستان پیشبینی شده است.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان طارم اظهار داشت: ارقام زیتون مورد کشت شهرستان شامل «زرد زیتون»، «کنسروالیا»، «مانزالیا»، «شنگه» و «ماری» و ارقام «کرونایکی» و «آربیکن» هستند و کشت رو به رشد در شهرستان داشتهاند. زیتون طارم با کیفیت بالا و طعمی خاص به همراه تنوع و پوشش گسترده در این منطقه از سایر مناطق معروف به تولید متمایز میشود.
وی افزود: سمپاشی بههنگام و مقابله درست با آفات، عاری شدن باغها از مگس زیتون و بالا رفتن کیفیت محصول را در پی داشت.
یارمحمدی گفت: زیتون طارم دارای کیفیت، مرغوبیت و طعم منحصربهفرد است، به همین دلیل نسبت به محصول زیتون دیگر مناطق قیمت بیشتری دارد.
وی بیان داشت: نرخ فروش عمده زیتون طارم از ۴۰ هزار تومان شروع و تا ۶۰ هزار تومان به بازار عرضه میشود.
رئیس جهاد کشاورزی طارم گفت: فروش محصول زیتون بهصورت بازارهای محلی در سطح شهرستان بوده و تعداد عمده این بازارها به ۱۵ میدانبار میرسد.
انتهای خبر/