وزش باد شدید زنجان را فرا میگیرد

حسین سلطانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه آسمان استان تا پایان هفته جاری عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود اظهار کرد: برای مناطق شمالی استان از جمله شهرستان طارم از روز چهارشنبه با نفوذ پرفشار به این منطقه انتظار رشد ابر را خواهیم داشت.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه از بعد از ظهر روز سهشنبه وزش باد در استان شروع خواهد شد و پیشبینی میشود سرعت وزش باد به آستانه نسبتاً شدید تا شدید نیز برسد گفت: احتمال رخداد رعد و برق در برخی ارتفاعات نیز دور از انتظار نیست و شاهد روند کاهشی در دما خواهیم بود.
کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه طی شبانهروز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان ۱۵ و ۳۱، ابهر و خرمدره ۱۵ و ۳۲، آببر ۲۰ و ۳۱، قیدار ۱۷ و ۲۹، سلطانیه ۱۲ و ۳۱ و ماهنشان ۱۷ و ۳۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است عنوان کرد: دمای هوای زنجان هماکنون ۱۸ درجه سانتیگراد است.
انتهای خبر/