فروش ۲۰۰ کیلو گوشت گوسفندی در خدابنده
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به نقل از نسیم اشراق؛ سید حمید موسوی از عملکرد غرفههای اولین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس گزارشی ارائه کرد و گفت: غرفههای سرآشپزان و کباب با ۱۲ سرآشپز با تلاش تحسین برانگیز، هر غرفه روزانه حدود ۲ هزار سیخ و در مجموع تمام غرفهها ۱۵ هزار سیخ انواع مختلف کباب را در این جشنواره به فروش رساندهاند.
بیشتر بخوانید
وی بیان کرد: در غرفه قصابی نیز طی سه روز ۶ رأس گوسفند به مقدار ۲۰۰ کیلو گوشت گرم گوسفندی و در غرفه نوشیدنیها روزانه ۳۰ باکس نوشیدنی و همچنین در غرفههای صنایع دستی جمعا مبلغ دو میلیارد ریال به فروش رسیده است.
دبیر جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس خدابنده از حضور همه سرآشپزان، قصابان، غرفهداران صنایعدستی و همچنین حمایت ویژه ملکی شهردار و اعضای شورای اسلامی سجاس، مسئولان استانی، شهرستانی، بخش و شهر سجاس و عوامل اجرایی جشنواره و نیروهای واحد خدمات شهری شهرداری تقدیر و تشکر کرد.
وی در پایان افزود: این جشنواره بصورت سالانه و با تمام قدرت برگزار خواهد شد تا در راستای معرفی سرآشپزان و برندسازی گوشت و کباب سجاس و همچنین معرفی جاذبههای گردشگری و توریستی بویژه امامزاده سید ابراهیم (ع)، به پیشبرد اهداف منطقه و شهر کمک شایانی شود.
انتهای خبر/