کاهش قابل توجه خاموشي و تلفات انرژي برق در زنجان/ ظرفيت هاي لازم براي حضور سرمايه گذاران در زنجان فراهم می شود
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان زنجان گفت: در حوزه هوشمندسازي شبكه هاي توزيع برق به ميزان قابل توجهي خاموشي و تلفات انرژي برق كاهش يافته است.
به گزارش موج رسا; با حضور ابوالفضل عباسچيان نماينده وزير ومديركل اموراقتصادي ودارايي استان زنجان در دفتر كار مهندس عادل كاظمي رئيس هيات مديره ومديرعامل اين شركت ، نقشه راه توسعه سرمايه گذاري خارجي و داخلي در سطح استان بررسي و راهكارهاي كاربردي در اين مسير به توافق طرفين رسيد.
عادل كاظمي مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان زنجان ضمن ارائه گزارش عملكرد شركت در خصوص بستر سازي هاي لازم براي فعاليت سرمايه گذاران بين المللي و داخلي گفت: با فعاليت هاي فني ومهندسي صورت گرفته در حوزه هوشمندسازي شبكه هاي توزيع برق به ميزان قابل توجهي خاموشي و تلفات انرژي برق كاهش يافته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: بويژه در زمينه كيفيت برق و توان ارائه شده به مشتركين در سطح كشور جزو مناطق ايده آل براي فعاليت سرمايه گذاران هستيم.
وي افزود: براي رسيدن به اين نقطه از وضعيت مطلوب زيرساختي برق از فناوري هاي نوين از جمله سكسيونرهاي كنترل از راه دور در 210 منطقه حساس و دوردست استان، تكنولوژي سرويس و تعمير پست هاي برق و خطوط هوايي بدون اعمال خاموشي، تجهيزات نشت ياب و ترموويژن به منظور آسيب شناسي شبكه و پيشگيري از وقوع هرگونه اتصال و خرابي، سيستم كنترل و قرائت لوازم اندازه گيري مشتركين سنگين، كابلي نمودن شبكه هاي سيمي و دهها طرح ديگر بهره برداري مي شود.
وي خاطرنشان كرد: براي توسعه و تكميل نقشه راه توسعه و افزايش قابليت هاي سرمايه گذاري در استان آمادگي كامل را داريم و با تعامل كارشناسان اين شركت با اداره كل اموراقتصادي و دارايي حاضريم ظرفيت هاي لازم براي حضور سرمايه گذاران در اين منطقه را مهيا کنیم.
*زیرساخت های برق در حوزه سرمایه گذاری مطلوب است
عباسچيان مديركل اموراقتصادي ودارايي استان زنجان نيز با قدرداني از فعاليت هاي صورت گرفته در حوزه توزيع برق با هدف آمادگي زيرساخت هاي سرمايه گذاري در استان، گفت: اين اداره كل با طراحي سيستم نقشه راه و قابليت هاي سرمايه گذاري توانسته است مناطق مهم براي فعاليت سرمايه گذاران با بهره مندي از نرم افزار جي آي اس شناسايي و مدت زمان فرآيند بهره برداري از واحدهاي مختلف صنعتي و توليدي اعم از استعلام و بوروكراسي هاي اداري را به ميزان چشمگيري كاهش دهد.
وي تصريح كرد: ضروري است براي ارتقاء اين سيستم و توسعه استان ارتباط نزديكي با دستگاه هاي زيربناي و زيرساختي از جمله شركت توزيع نيروي برق داشته باشيم تا به صورت كاملا تخصصي و برنامه ريزي شده در اين راه گام برداريم .
شايان ذكر است: در اين نشست دوطرف پس از بررسي راهكارهاي مختلف تعامل في مابين، با تبادل اطلاعات نرم افزاري و فني در زمينه افزايش قابليت هاي سرمايه گذاري در سطح استان، بين دو سازمان متبوع موافقت كردند.//ن
انتهای خبر/