توزیع کود یارانهدار در ابهر
حسن مولایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: سطح کشت محصولات زراعی و باغی شهرستان ابهر در سال زراعی جاری حدود ۷۴ هزار هکتار در قالب الگوی کشت است و کشت غالب زراعی این شهرستان غلات آبی و دیم و لوبیا است.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون حدود ۶ هزار تن انواع کودهای یارانهدار ازته، فسفاته و پتاسه در شهرستان ابهر توزیع شده است، گفت: این میزان در قالب سهمیه پاییزه، سرک، بهاره، طرح جهش تولید و سهمیه باغ توسط کارگزاران مجاز این شهرستان تهیه و توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر یادآور شد: از این میزان ۵ هزار تن انواع کود ازته و ۲۵۰ تن انواع کود فسفاته و ۷۵۰ تن انواع کود پتاسه برای تغذیه کودی کشتهای زراعی و باغی توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه توزیع کود صرفاً از طریق سامانه پایش کود و با صدور حواله الکترونیکی توسط شرکتهای زیرنظر نظام مهندسی کشاورزی به عنوان کاربران سامانه توزیع میشود، گفت: سهمیه کود شهرستان از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و بخش کمتری نیز از طریق سازمان تعاون روستایی و اتحادیه تعاونیهای تولید استان متناسب با زمان مصرف برای بهرهبرداران شهرستان تأمین شده است.
مولایی در ادامه خاطرنشان کرد: استفاده بهینه و به موقع از کودهای کشاورزی در افزایش راندمان محصول تا درصد بالایی تأثیرگذار است.
وی با بیان اینکه توزیع کود سرک و بهاره تا پایان تیر ماه جاری ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: کودهای تخصیصی با توجه به سطوح کشت اعلام شده در سامانه صدور حواله الکترونیکی کود جهت توزیع بین بهرهبرداران بارگزاری شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر ادامه داد: نظارت مستمری بر مقدار و نحوه توزیع توسط کارشناسان شهرستان وجود دارد.
وی افزود: کشاورزان در زمان خرید انواع کودهای متفرقه به شماره ثبت مواد کودی توجه کنند.
مولایی تصریح کرد: در سالهای اخیر در برنامه پایش مواد کودی با هدف بررسی کیفیت مواد کودی و تطابق اطلاعات درج شده روی بستهبندی کود با محتوای آن در فروشندگیهای سطح شهرستان نمونهگیری و آنالیز عناصر کودی انجام میشود.
انتهای خبر/