logo
امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۳۷
[ شناسه خبر : ۳۷۷۵۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان:

امام رضا (ع) احیاگر سنت نبوی بود

امام-رضا-(ع)-احیاگر-سنت-نبوی-بود
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان گفت: امام رضا(ع) را باید احیاگر سنت نبوی دانست که مهم‌ترین این سنن درباره مقوله ولایت الهی است.

ابراهیم شیری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» گفت: امام رضا (ع) را باید احیاگر سنت نبوی دانست که مهم‌ترین این سنن درباره مقوله ولایت الهی است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ایشان با برگزاری جلسات درس و بحث به تبیین این موضوع پرداخته و شبهات مخالفین را پاسخ گفتند.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان بیان کرد: اهمیت این کار امام رضا (ع) به حدی بالا بود که بسیاری از پیروان «واقفیه» که پس از امام صادق(ع) ایجاد شده بودند به بدنه اصلی تشیع بازگشتند.

وی مطرح کرد: امام رضا(ع) به اخلاق عالی و ممتاز آراسته بودند و بدین سبب دوستی عام و خاص را به خود جلب می کردند.

وی خاطر نشان کرد: پرهیزکاری و تقوای امام رضا (ع) طوری بود که نه تنها مردم، سرپرست بلکه دشمنان نیز به آن اعتراف می‌کردند.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان ابراز کرد: همه فکر و اندیشه ایشان، حفظ دین خدا و اجرای وظائف الهی بود و نجات خود و مردم را در تقوا، پرهیزکاری و عبادت می‌دانستند.

وی عنوان کرد: در مورد امام رضا (ع) باید گفت ایشان اُسوه کامل عبودیت بودند و در این راه به حدی رسیده بودند که ایشان را عاشق عبادت می‌دانستند و آن حضرت بسیاری از روزها را روزه داشتند.

شیری ادامه داد: سخاوت امام رضا (ع) سخاوت موجب روشنایی و گرم کردن کانون خانواده و بینوایان می‌شد و بهترین تعریف درباره سخاوت بیان امام رضا(ع) است که می‌فرماید؛ انسان سخاوتمند از غذای دیگران می‌خورد تا از غذای او بخورند ولی انسان بخیل از غذای دیگران نمی‌خورد تا از غذای او نخورند.

وی تاکید کرد: همچنین روایت شده امام رضا(ع) یک سال تمام ثروت خود را در روز عرفه بین نیازمندان تقسیم کردند.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان بیان کرد: اوصاف امام رضا (ع) بر محور رضایت الهی و اخلاص به خدا تمرکز دارد، در عبادات، کارهای خیریه و حتی در بیان مسائل دینی، تمام اعمال او به سوی رضایت الهی و اخلاص می‌کشد.

 وی ابراز کرد: امام رضا(ع) در امور احسان و انفاق، عمدتاً به صورت پنهانی عمل می‌کرد.

شیری یادآور شد: برکت وجود حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) در سرزمین ما و حضور معنوی ایشان در سر تا سر کشور و در دل آحاد مردم حتی اهل سنت و دیگر ادیان ما آشکار است.

وی گفت: امام هشتم (ع)  ولی‌نعمت معنوی و فکری و مادی ملت ایران بوده و زیارت دیدار مشتاقانه برگزیدگان خداوند است و برقرار ساختن ارتباط قلبی مردم و مومنان با حجت پروردگار است.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ماهنشان ادامه داد: نمادن لقب معصومه از جانب امام رضا (ع)، حضرت فاطمه معصومه(س) بدان معروف شد و در میان القاب ایشان مشهورترین لقب حضرت، طبق فرموده امام رضا (ع) لقب معصومه است.

وی عنوان کرد: حضرت امام رضا (ع) به خواهر گرامیشان حضرت فاطمه معصومه (س) که در طهارت نفس امتیازی خاص و بسیار والا داشت که امام هشتم برادر تنی آن حضرت او را (که نامش فاطمه بود) معصومه خواند.

شیری خاطر نشان کرد: کسی که حضرت معصومه(س) را در قم زیارت کند، مانند آن است که مرا زیارت کرده است.

وی ادامه داد: امام رضا (ع) ، توحید را منشأ سعادت و نجات از عذاب معرفی می‌کنند، اما پذیرش ولایت اهل‌بیت و در رأس آن ولایت حضرت علی (ع) را شرط اساسی برای ورود به دایره‌ توحید می‌دانند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر