حضرت علی اکبر(ع) الگوی ایمان، ادب و شجاعت است
حجتالاسلام علی ناصر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه سالها است که در کشور عزیز ما برخی از اعیاد به ویژه مناسبتهای مذهبی، با توجه به شخصیت افراد و مسائل پیرامون آن به اسم خاصی نامگذاری شده است که این امر یک حرکت فرهنگی خوبی برای شناخت ائمه اطهار(ع) به شمار میرود.
بیشتر بخوانید
وی افزود: در تقویم تاریخ ما 11شعبان همزمان با ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام روز جوان نامگذاری شده است و دوران جوانی بهترین دوره زندگی هر انسانی هست و مسیر اصلی زندگی آینده انسان هم در این دوران شکل میگیرد؛ لذا دوران بسیار حساسی است که اگر به غفلت و نادانی سپری شود چیزی جز پشیمانی نخواهد داشت که آن هم سودی ندارد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان عنوان کرد: شخصیت انسان در دوره جوانی شکل میگیرد و چه زیبا تشبیه کرده آقا امیرالمومنین علی علیه السلام که قلب و روح جوان مثل یک مزرعه خالی و حاصلخیز است و هر بذری در آن کاشته شود به همان اندازه انسانیت و انسان رشد خواهد نمود.
حجتالاسلام ناصر ابراز کرد: دوره نوجوانی و جوانی یک ویژگی مهمی هم دارد و آن هم اینکه فرد دنبال الگویی برای زندگی خود است؛ لذا محیط خانواده، فرهنگ خانواده، فرهنگ جامعه، محل آموزش یا همان مدرسه، دوستان و برخی عوامل دیگر در مسیر زندگی یک جوان بسیار بسیار موثر است.
وی افزود: اما اینکه روز میلاد جوان با ادب کربلا را به عنوان روز جوان نامیدند یک دلیلش اصلی آنمکه از این جوانی که دریای ادب و اخلاق بوده در زندگی خود در این دوره حساس بهره مند باشیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: خداوند در قرآن کریم پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) را به عنوان الگو برای بشریت معرفی میکند و وقتی در ماجرای کربلا زمانی که حضرت علی اکبر(ع) از امام حسین(علیه السلام) اجزه میدان رفتن را میگیرد و حضرت هم بلافاصله اجزه میدهد آمده که حضرت فرمود؛ خدایا تو شاهد باش که جوانی را عزم میدان کردم که شبیه ترین مردم از لحاظ اخلاق و حرف زندن و سیمای نورانی شبیه جدم رسول الله هست و هر زمانی مشتاق دیدن روی پیامبر اکرم(ص) میشدیم به جمال علی اکبر(ع) نگاه میکردیم.
حجتالاسلام ناصر تصریح کرد: لذا برای جوان امروز ما که بخواهد مسیر موفقیت و سعادت را در همه جوانب زندگی طی کند و از این دوران حساس جوانی مخصوصا در طی طریق بندگی و توحید بهره مند گردد، حضرت علی اکبر(ع) الگوی به تمام معناست و همین باید یک زمینه و تشویقی برای جوانان به ویژه جوانان مومن باشد که از ایشان شناخت و معرفت داشته باشند و از سیره، ادب و اخلاق او در زندگی بهره لازم را ببرند.
انتهای خبر/