امامحسین(ع) نمونه یک انسان برجسته در تقوا است
زهرا اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه امام حسین(ع) از کودکی به اخلاق برتر و شجاعتی بینظیر شناخته شد و از جوانی به عنوان نمونهای از ایثار و فداکاری در راه امر به معروف قدم نهادند و اسوه در این راه شناخته شد گفت: امامحسین(ع) نمونه یک انسان برجسته در تقوا است.
بیشتر بخوانید
وی افزود: وقتی امام حسین(علیه السلام) متوجه برخاستن امامت از سوی مخالفان بیعدالت شد، تصمیم گرفتند که با تمام قدرت به مبارزه با ظلم و فساد بپردازند. ایشان با یاران و خانوادهاش به کربلا رفت و در مقابل نیروهای بیعدالت یزید بنمعاویه ایستادگی نمودند.
کارشناس حوزه علمیه حضرت رینب کبری(س) عنوان کرد: در روز عاشورا، امام حسین(ع) به همراه 72 یار وفا و خانواده گرامیشان در میدان کربلا حضور داشتند و ایشان بهدلیل دفاع از اصول و ارزشهای والای اسلامی به شهادت رسیدند و این عمل ایثار و فداکاری این امام بزرگوار به عنوان یکی از بزرگترین نمونههای ایثار و فداکاری در تاریخ اسلام شناخته شده است.
اسماعیلی ابراز کرد: امام حسین(ع) در راه اسلام، تعالیم قرآنی که نمونه آن امر به معروف و نهی از منکر بود با نثار جان خود و خانواده گرامیشان، از جانب خداوند مورد تقدیر و تحسین قرار گرفت و امروزه نمونهای از شجاعت، ایثار و شهادت استوار ایشان، برای مسلمانان به عنوان الگویی برای دفاع از حق و ایمان برشمرده میشود.
وی گفت: امام حسین(علیه السلام) به عنوان امام دوم شیعیان و یکی از بزرگترین اهل بیت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله)، به دنبال اصلاح نظام اسلامی و مبارزه با ظلم و فساد بودند.
کارشناس حوزه علمیه حضرت رینب کبری(س) تصریح کرد: ایشان نخستین اقدامات امامت خود را با توجه به عدالت و اقتدار آغاز کرد و از طریق اصلاح و تربیت مردم به ترویج اخلاق و ارزشهای اسلامی پرداختند.
اسماعیلی افزود: امام حسین(ع) در روز عاشورا به همراه یاران با وفا و اهل بیت(ع) به میدان جنگ رفتند و در مقابل نیروهای بیدین و بیعدالت حاکمان وقت ایستادند هر چند تعداد نیروهای این امام رئوف کم بود ولی دشمن را ناامید کردند.
وی گفت: شهادت امام حسین(علیه السلام) و یارانش در کربلا، به عنوان یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین رویدادهای تاریخ اسلام برشمرده میشود و ایثار و فداکاری ایشان به عنوان یکی از نمونههای برجسته ایثار و شهادت در تاریخ اسلام و انسانیت به جهانیان معرفی شده است.
کارشناس حوزه علمیه حضرت رینب کبری(س) اضافه کرد: امروزه برای مسلمانان جهان به عنوان الگویی برای دفاع از حق و ایمان مورد تحسین و تقدیر قرار میگیرد.
اسماعیلی گفت: رفتار امازم حسین(ع) میتوان به عنوان الگویی برای زندگی و رفتار در مینههای مختلف زندگی باشد این الگوها شامل موارد زیر میشود امام حسین(ع) به مردم جهان آموخت که باید برای حقیقت و عدالت تا آخرین نفس ایستاد و مبارزه کرد.
وی تصریح کرد: امام حسین(ع) در مواجهه با ظلم و فساد، شجاعت و استقامت بینظیری نشان دادند و تا آخرین لحظه از زندگی خود، از تسلیم نیرنگهای افراد بیایمان نشدند.
کارشناس حوزه علمیه حضرت رینب کبری(س) تاکید کرد: امام حسین(علیه السلام) حتی در مواجهه با دشمنان نیز، تسامح و مهربانی نشان دادند و به دشمنان خود اجازه دادند حتی آب را از رودخانه برای نوشیدن بیاورند و از خشونت و خشم نسبت به دشمنان خودداری کردند رفتار و اخلاق ایشان نمونه یک انسان کامل است.
انتهای خبر/