ارائه 30 هزار خدمت مشاوره در کلینیک رز زنجان
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان زنجان؛ روحاله صالحی امروز چهارشنبه 18 بهمن ماه در مراسم افتتاحیه کلینیک رز ضمن تبریک دهه فجر اظهار کرد: یک سال از فعالیت کلینیک رز میگذرد و خوشبختانه منشا خدمات خیر در این مدت بوده است.
بیشتر بخوانید
وی تصریح کرد: با اقدامات ارزشمند صورت گرفته که ایجاد توانمندسازی مورد توجه بوده و این کلینیک نیز در همین راستا ایجاد شده است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به سیاستهای ابلاغی در زمینه تقويت بنیه تحصیلی دانشآموزان زنجانی، خوشبختانه میزان ورودی دانشآموزان به دانشگاهها ۶۰تا ۸۰ نفر در سال بود که امسال به ۱۰۹ نفر رسیده است که از این تعداد ۴۰ نفر در رشتههای پزشکی و پیراپزشکی قبول شدهاند.
صالحی گفت: از دیگر پیگیریهای صورت گرفته در حوزه ازدواج زنان سرپرست خانوار بوده که امسال تعداد عملکرد در این حوزه ۱۶۰ نفر است. همچنین ۳۶۰ میلیون تومان برای تجهیز مرکز هزینه شد.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم با ارتقای فعالیتها شاهد گسترش خدمات در کلینیک باشیم، اظهار کرد: تاکنون قریب به ۳۰ هزار خدمت مشاوره در این مرکز ارائه شده است و ۷ هزار و ۴۰۰ نفر برای خدمت گرفتن به کلینیک معرفی شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد امامخمینی(ره) استان زنجان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این نهاد انقلابی، خاطرنشان کرد: ۳۶۳۶ نفر در حال طی فرآیند ایجاد اشتعال هستند.
جعفر صباغیان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مجموعه مشاوره در کمیته امداد یکی از موضوعات مورد تاکید هیات امنا بوده و در اساسنامه این نهاد هم درج شده است، گفت: در همین راستا در بحث شکوفایی استعدادهای کمیته امداد ۱۷ برنامه با ۱۲۰ خدمت مورد نظر است.
وی ادامه داد: ما اگر به موضوعات فکری و ذهنی افراد توجه نداشته باشیم؛ توانمندسازی نیز شکل نخواهد گرفت.
صباغیان افزود: چه بسا افرادی هستند که خانواده متمکن و شغل مناسبی دارند ولی گاها به علت گرفتاری به آسیبهای اجتماعی چون اعتیاد همه چیز خود را از دست میدهند.
قائم مقام کمیته امدادگفت: خدمات کمیته امداد فقط اشتغال و مسکن نيست؛ بلکه مباحث فرهنگی نیز در اولویت ارائه خدمات قرار دارد. وی توجه به فقر معنوی افراد را ضروری و از آن به عنوان یکی برنامههای کمیته یاد کرد و گفت شناسایی و شکوفایی استعدادهای افراد از جمله فعالیتهایی است که در حوزه مشاوره باید مورد توجه قرار گیرد.
صباغیان خاطرنشان کرد موضوع روانشناسی از برنامه هایی بوده که در سالهای اخیر نگاه ویژه ای به آن شده و کمیته امداد نیز وظیفه دارد به جامعه هدف خود با توجه به حساسیتهای موجود در این زمینه خدماترسانی کند.
قائم مقام کمیته امداد تاکید :کرد در کمیته امداد خدمات فراوانی ارائه میشود اما اگر در این خدمات نگاه فرهنگی وجو نداشته باشد تمام این اقدامات از بین میرود و لذا خدمات معنوی و مشاوره ای در اولویت کمیته امداد قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه عنوان کرد بیشتر خدماتی که در حال حاضر ارائه میشود خدماتی هستند که پس از وقوع آسیب ارائه میشود ما توانایی این را داریم که اقدامی پیشگیرانه را جهت تقویت سلامت روانی جامعه هدف خود ارائه کنیم. صباغیان ابراز کرد موسسه رز میتواند در اقدامات پیشگیرانه فعال باشد و قبل از آن که فردی به معضلی دچار شود آن را حل مشکل آن قدم برداشته بردارد و فقط در فعال نباشد.
انتهای خبر/