درخشش دانشآموز ابهری در مسابقات کاراته کشوری و استانی

علی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» گفت: آیدا خدابنده از ورزشکاران بااخلاق باشگاه فرهنگی و ورزشی میثاق ابهر با مربیگری و سرپرستی استاد فاطمه رجبی در مسابقات قهرمان کشوری سبک شوتوکان fska با حضور بیش از ۴۰۰ نفر شرکت کننده از سایر استانها شرکت کرده ودر رده سنی نونهالان موفق به کسب مدال طلا در بخش کاتا شد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: این بانوی ورزشکار در مسابقات استانی کاراته خواهران که به میزبانی شهرستان خرمدره برگزار شد موفق به کسب مدال نقره در بخش کومیته و مدال برنز در بخش کاتا شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر گفت: کسب این موفقیت بزرگ را به دانشآموز تلاشگر و خانواده محترمشان، مربی پرتلاش این ورزشکار فاطمه رجبی و جامعه ورزشی و فرهنگی شهرستان تبریک عرض کرده و موفقیت روزافزون این عزیز را از درگاه خداوند متعال خواستار است.
انتهای خبر/