تولید سالانه هزار و ۳۲۷ تن گوشت قرمز در شهرستان ابهر
حسن مولایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه ۹.۵۸ درصد گوشت قرمز ، ۹.۶۳ درصد شیر، ۱۸.۵ درصد شیر و گوشت سفید ۳۴.۷۱ درصد استان در ابهر تولید میشود، اضافه کرد: ابهر در تأمین پروتئین استانها و شهرهای اقماری نقش بسزایی دارد و سالانه هزار و ۳۲۷ تن گوشت قرمز در شهرستان تولید میشود.
بیشتر بخوانید
وی افزود: جمعیت دام سبک شهرستان ابهر از گونه گوسفند و بز را ۸۳ هزار و ۲۴ رأس و جمعیت دام سنگین را ۱۳ هزار ۶۴۲ رأس شامل گاو و گوساله است.
مولایی تصریح کرد: ۴۰ درصد از تولید گوشت قرمز شهرستان از محل دام سبک گوسفند و بز صورت میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر با بیان این که معمولاً وزن زمان کشتار دام سبک بین ۴۰ تا ۴۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: سالانه تقریباً ۵۳۰ تن گوشت قرمز از محل دام سبک تولید میشود.
وی اذعان کرد: از ۳ هزار و ۴۰۰ رأس دام سنگین شامل گاو و گوساله، سالانه نزدیک به ۷۹۷ تن گوشت قرمز تولید میشود.
گفتنی است؛ یشترین گوشت قرمز از محل دام سنگین از گاو آمیخته تولید میشود، زیرا هم سرعت رشد بیشتری دارند و هم از جمعیت قابل توجهی برخوردارند و از این رو تولید گوشت آنان در واحدهای غیرصنعتی مقرون به صرفه است.
انتهای خبر/