[ شناسه خبر : ۳۱۷۰۱ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی زنجان در گفتگو با موج رسا:
امام زینالعابدین(ع)؛ میراثدار جهاد تبیین است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه دلیل و حکمت بیماری امام زین العابدین (ع) این بود که حضرت از واقعه کربلا و عاشورا به سلامت عبور کنند گفت: امام زینالعابدین(ع)؛ میراثدار جهاد تبیین است.
حجت السلام علی ناصر در گفتگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه خواست خداوند متعال بر این است که حضرت سجاد (ع) پس از واقعه کربلا تکلیف سنگینی را ادا کنند اظهار کرد: حکمت بیماری حضرت در سلامت آن امام بزرگوار پس از این واقعه بزرگ و تاریخی بود.
بیشتر بخوانید
وی افزود: دوران امام سجاد علیه السلام یکی از سختترین و پیچیده ترین دوران در میان ادوار مختلف زندگی به ویژه دوران امامت اهلبیت علیهمالسلام بوده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی استان زنجام ابراز کرد: امام (ع) که شاهد وضعیت دوران امامت پدر بزرگوارش امام حسین علیه السلام و حتی قبل از آن بوده و ظلمهایی که معاویه و یزید پلید علیهم اللعنه انجام دادهاند به عینه درک است.
حجت الاسلام ناصر گفت:بعد از شهادت امام حسین و یارانش در سال ۶۱ هجری در کربلا وضعیت عجیب و به شدت خفقانی در جامعه حاکم شد که این حالت نتیجه ظلم و فساد آشکار معاویه و خصوصا یزید باز بود که خود را امیر مؤمنان فرض میکردند.
وی تصریح کرد: شهادت امام حسین (ع) و شهدای کربلا و بعد از وقایع دردناکی مثل واقعه حره که جمع کثیری از شیعیان در مدینه به خاک و خون کشیده شدند و به جان و مال و ناموس آنها تعرض کردند و فحشا و بی بند و باری در مدینه و حتی در مکه در ملاء عام شایع شده بود و خیلیها هم از مذهب خود به خاطر ترس و تبلیغ و تهدید یزیدیان روی گرداندند. رئیس شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی استان زنجان عنوان کرد: بعد از شهادت امام حسین (ع) مردم مرتد شدندحال وظیفه امام در این وضعیت بسیار سخت خواهد بود لذا امام نه شرایط جنگ را داشت نه شرایط تبلیغ علنی مکتب نبوی و علوی را و حضرت مجبور شد در خفا و تقیه وظیفه هدایت و رهبری مؤمنین را عهده دار شود.
حجت السلام ناصر افزود: البته بعد از واقعه عاشورا هدایت و رهبری که امام سجاد علیه السلام به همراه حضرت زینب سلام الله علیها بر عهده داشتند با روشنگری و تبیین حادثه عاشورا و اهداف قیام امام حسین (ع) و همچنین بیان آثار شهادت حضرت و یاران وفادارش ، نهضت امام حسین را که احیاگر اسلام ناب محمدی صل الله علیه و آله بود را حیات مجدد بخشیدند و به خصوص در خطبههای آتشینی که در کوفه و شام خاصه مجلس شام که یزید از همه سفرا و بزرگان برای جشن پیروزی خود دعوت کرده بود.
وی تاکید کرد: امام سجاد (ع) با بیان یک خطبه دشمن شکن هم مظلومیت و حقانیت نهضت و شهادت امام حسین را بیان کرد و هم ظلم و ستم یزید و یزیدیان را افشا کرد و با این تبیین و روشنگری نهضت امام حسین (ع) را به گوش عالمیان رساند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی استان زنجان افزود: کاری که امام سجاد علیه السلام هم در مورد روشنگری عاشورا کرد و هم امامت دوران خویش مصداق بارز جهاد تبیین بود که باعت تداوم اسلام واقعی شد.
حجت الاسلام ناصر تصریح کرد: در دوران امام حضرت هم به خاطر وضعیتی که اشاره شد امام مسائل مختلف سعادت و آرامش انسان را در همه ابعاد زندگی به زبان دعا بیان میکردند که این دعا ها در کتابی که صحیفه سجادیه نام دارد گرد آوری شده است.
وی گفت: گرچه این کتاب گرانسنگ و با ارزش در بین ما مهجور و مظلوم واقع شده و انس نداریم که خود این شیوه و بیان مسائل مختلف و گوناگون ابعاد زندگی آنهم در غالب دعا هم نوعی تبیین هست برای رسیدن به کمال و ثابت قدم ماندن در در دین است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی استان زنجان تاکید کرد: اگر دنبال یک جهادگر واقعی در عرصه روشنگری و تببین نظام اسلامی میگردیم الگوی این جهاد و روشنگری حضرت زین العابدین و سید الساجدین امام سجاد علیه السلام هست.
حجت الاسلام علی ناصر تصریح کرد: در پایان روایتی از امام سجاد علیهالسلاماگر همه آنهایی که در شرق و غرب عالم هستند بمیرند ،تا زمانی که قرآن با من هست هیچ ترس و وحشتی ندارم.
انتهای خبر/