logo
امروز : جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۶:۲۴
[ شناسه خبر : ۳۰۹۲۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس شورا هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان در گفتگو با موج رسا:

امام باقر(ع) در خصوص مساله امامت از رویارویی با خلفا اموی پرهیز نداشتند

امام-باقر(ع)-در-خصوص-مساله-امامت-از-رویارویی-با-خلفا-اموی-پرهیز-نداشتند
رئیس شورا هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در عصر امام باقر(ع) جریانات متنوع فکری به وجود آمده بود گفت: امام باقر(ع) در خصوص مساله امامت از رویارویی با خلفا اموی پرهیز نداشتند.

حجت الاسلام علی ناصر در گفت‌وگو با موج رسا; با بیان اینکه دوران امامت پر برکت امام باقر(ع) 19 سال طول کشید جهان اسلام به لحاظ مبارزات فکری و سیاسی به موقعیت خاص و ویژه‌ای دسترسی داشت اظهار کرد: انحرافات سیاسی در قالب مقاصد فکری خودنمایی کرده و جریانات عقیدتی و فرقه‌ای به وجود آمده بود.

بیشتر بخوانید

وی افزود: صحبت و شناخت درباره  پیامبران و امامان معصوم (ع) از جمله نکاتی است که بر مسلمانان و اهل شیعه یک امری لازم و ضروری است.

رئیس شورا هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان عنوان کرد: در ایام شهادت امامان بزرگوار فرصت خوبی است که به بررسی زندگی معصومین (ع) پرداخته به نوعی معرفت دینی خود را افزایش دهیم.

حجت الاسلام ناصر گفت: با در نظر گرفتن این مهم که امام پنجم شیعیان  را به عنوان شکافنده علم و دانش مطرح کرده می‌کنند و تعبیری که یکی از بزرگان در این باب عنوان کرده است جنبش نرم افزاری دین مبین اسلام و مکتب تشیع از زمان امام باقر (ع) به وقوع پیوسته است.

وی ابراز کرد: حوزه علمیه از زمان امام محمد باقر (ع) بنا نهاد شد و امام صادق (ع) تکمیل کننده این مکتب بود و افراد زیادی در این مکتب مشغول به تحصیل زیر نظر امامان بزرگوار بودند.

رئیس شورا هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان تصریح کرد: رسیدگی به بعد شخصیتی امام صادق (ع) و امام محمد باقر (ع) در همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی لازم و ضروری است.

حجت الاسلام ناصر اضافه کرد:  کسانی که به خط و منش امامان (ع) رفتار کنند و آن را سر مشق زندگی خود قرار دهند پیروز خواهند بود چرا که این سرمشق برگرفته از تعالیم الهی است.

وی عنوان کرد: در این مقوله به جریانات فکری و سیاسی عصر امام باقر (ع) پرداخته می‌شود که مهمترین این جریانات مرجئه، غلات، جبریه، قدریه، اهل قیاس، خوارج، یهود و جریان حکومت اموی است.

رئیس شورا هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان تاکید کرد: رویدادهای مختلف و افکار در هم ریخته زمینه را فراهم ساخت تا عده‌ای افکار شخصی و تمایلات سیاسی خود را در جامعه اسلامی مطرح کنند.

حجت السلام ناصر ابراز کرد: در دوران امام باقر (ع) حاکمان اموی که دچار تعارضات داخلی شده و بین خود مشکل داشتند به نوعی از محورعلم امام باقر (ع) غفلت نمود و همین امر باعث شد امام(ع) تهدیدات را به فرصت تبدیل کند.

وی تصریح کرد: امام باقر(ع) در دوران ولایت خود دچار آزار و اذیت‌های فراوان شدند و هرگز دست از تبلیغ اسلام بر نداشته و در این راه نیز به شهادت رسیدند.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر