logo
امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۱
[ شناسه خبر : ۳۰۸۸۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفتگو با موج‌رسا:

روزانه بیش از ۸۰ تن مرغ در استان زنجان توزیع و مصرف می‌شود

روزانه-بیش-از-۸۰-تن-مرغ-در-استان-زنجان-توزیع-و-مصرف-می‌شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه متوسط تولید مرغ در استان ۱۲۰ تن در روز است گفت: متوسط میزان مصرف نیز بیش از ۸۰ تن در روز می‌باشد که از این میزان، مصرف مرغ کامل در حدود ۶۰ تن و مرغ قطعه‌بندی شده نیز ۲۰ تن در روز بود.

روح‌الله حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: متوسط تولید مرغ در سال گذشته در استان ۱۱۵ تن در روز و متوسط میزان مصرف نیز ۸۰ تن در روز بود از این میزان، مصرف مرغ کامل در حدود ۶۰ تن و مرغ قطعه‌بندی شده نیز ۲۰ تن در روز بود.

بیشتر بخوانید

وی افزود: امسال نیز اگر فرض بگیریم مصرف ۹۰ تن باشد تولید بالاتر از ۱۲۰ تن در روز است، بنابراین تولید بیشتر از مصرف بوده و توزیع مرغ کامل و قطعه‌بندی نیز طبق روال عادی انجام می‌شود. اما انچه که باعث ایجاد مشکل در مقاطع مختلف در استان می‌شود تاثیر تغییرات قیمتی در سایر استان‌ها است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان در منطقه‌ای قرار گرفته که به تهران، تبریز و البرز نزدیک است و این استان‌ها میزان مصرف بالاتری نسبت به تولید دارند گفت: بنابراین برای ارسال میزان مشخص مرغ به سایر استان‌ها که با هماهنگی انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد اما تغییرات و نوسات قیمت باعث می‌شود تا مرغ برای دستیابی به سود بیشتر به سایر استان‌ها ارسال شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر قیمت مرغ در سایر استان‌ها به بالای ۸۰ هزارتومان در هر کیلوگرم رسیده است اما در استان زنجان این مبلغ ۷۳ هزار تومان بود که اخیرا افزایش جزیی قیمت داشته است تا بتوانیم شرایط را کنترل کنیم.

حسنی در خصوص گلایه مرغ‌فرشان مبنی بر سهمیه کم مرغ، یادآور شد: این سهمیه توسط اتحادیه اعلام شده است و جهاد کشاورزی دخالتی در این امر ندارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مرغ فروشان اذعان دارند میزان سهیمه روزانه مرغ کمتر از گذشته شده است درست می‌باشد؟ گفت: این امر درست نیست چراکه به همان میزان که لازم است تزریق مرغ در بازار انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: نرم‌افزار ستکا راه‌اندازی شده و مرغ به صورت مدل بروسی عرضه می‌شود، می‌توان به صورت آنلاین خرید را انجام داد، در بازار اول هر میزان که قابلیت خرید وجود داشته باشد خرید انجام می‌شود و مرغ مازاد در بازار دوم استانی و شهرستانی خرید می‌شود با این وجود در بازار دوم نیز قیمت همان قیمت بازار اول بوده و تعییر نمی‌یابد.

وی در خصوص عدم تحویل مرغ به اندازه خرید شده به مرغداران نیز یادآور شد: این موضوع جزو تخلفاتی است که راحت در کشتارگاه‌ها رخ می‌دهد اما جهاد کشاورزی پیگیری می‌کند چراکه به صورت انلاین رصد انجام می‌شود و مقدار کسری کشتارگاه‌ها مشخص و عنوان تخلف ثبت می‌شود بنابراین گزارش آماده شده و به تعزیرات ارسال می‌شود.

حسنی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید مرغ در استان نداریم گفت: عاملی که باعث ایجاد مشکلات در حوزه مرغ می‌شود تفاوت قیمت سایر استان‌ها با استان زنجان است و زنجان تنها استانی بود که با قیمت مصوب مرغ را عرضه می‌کرد اما در سایر استان‌ها قیمت بالاتر بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر