سالانه ۱۶ هزار مشترک به متقاضیان برق استان افزوده میشود

عادل کاظمی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: رسالت شرکت توزیع؛ تامین برق پایدار است، در این راستا عمده برق استان در بخش تولید با ۷۲ درصد در صنعت و کشاورزی مصرف میشود.
وی افزود: صنعت برق، جایگاه ویژهای در بین صنایع استان زنجان دارد به طوری که بیش از ۷۰ درصد تجهیزات سنگین صنعت برق کشور در استان زنجان تولید میشود که رقم فوقالعاده بالایی است.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه وجود واحدهایی مانند ایران ترانسفو، پارسسوئیچ و سیم و کابلهای متعدد در استان زنجان این مزیت را دارد که میتوانیم توجه ویژهای به این صنعت داشته باشیم، گفت: یکی از اولویتهای سرمایهگذاری در استان زنجان، توجه ویژه به توسعه صنعت برق و الکترونیک است.
وی با بیان اینکه در طول سالیان گذشته صنعت برق از جهات مختلف متحول شده است، اذعان کرد: هر سال تعداد مشترکان افزایش یافته و به صورت مستمر در حال افزایش است به طوری که سالانه ۱۶ هزار مشترک از متقاضیان بخش خانگی، صنعت و کشاورزی از برق بهرهمند میشوند.
کاظمی با اشاره به اینکه خوشبختانه تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت برق بهرهمند هستند، بیان کرد: حتی تعدادی از روستاها با ۱۰ خانوار نیز بهرهمند از برق شدهاند.
وی با بیان اینکه در بخشهای فناوری نیز صنعت برق تکامل یافته است، خاطرنشان کرد: دسترسی به تکنولوژیهای جدید، هوشمند سازی، اتوماسیون شبکه، استفاده از خط گرم در استان نیز با رشد رو به رو بوده است.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: با همت تلاشگران برق استان همگام با سایر نقاط دنیا به فناوریهای دست یافته و خوشبختانه این فناوریها بومی شدهاند. با این حال استان زنجان نیز جزو استانهای پیشرو در صنعت برق است که این فناوریها به صورت بومی ایجاد و توسعه یافته است.
وی اذعان کرد: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان در ذنجیره بهرهوریها به لحاظ ساخت تجهیزات، تست، ارزیابی، تجهیزات کنترلی، هوشمندسازی اتوماسیون حضور دارند و این پیشرفتها روز به روز در حال گسترش میباشند.
انتهای خبر/