logo
امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۵۸
[ شناسه خبر : ۲۸۷۹۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 8 دقیقه ]
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با موج‌رسا؛

برخی سیاسیون در فتنه ۸۸ با خطا در مشی سیاسی خود ، به کشور لطمه زدند

برخی-سیاسیون-در-فتنه-۸۸-با-خطا-در-مشی-سیاسی-خود-،-به-کشور-لطمه-زدند
نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در فتنه ۸۸ جریانات سیاسی، با غرب و دشمنان همراه و از مردم به عنوان یک سپر اجتماعی و سیاسی استفاده کردند گفت: به بهانه مردم خواسته های غیر معقول خود را به جامعه تحمیل و از مردم به عنوان ابزار برای پیشبرد اهداف خود که عملا اهداف دشمنان بود استفاده و به کشور لطمه زدند.

مهدی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه در سال ۸۸ مردم ایران شاهد سپری شدن ۳۰ سال از عمر پر برکت و با شکوه انقلاب اسلامی بودند اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در این ۳۰ سال با دشمنی‌های فراوان از سوی آمریکا، انگلیس، اسرائیل مواجه بود و در جنگ تحمیلی نیز تمام کشورهای دنیا علیه ایران با رژیم عراق همکاری می‌کردند.

وی با بیان اینکه دشمنان از تحریم‌های اقتصادی نتیجه‌ای نگرفته بودند، افزود: در سال ۸۸ یک برنامه دقیق و پیچیده توسط دشمنان طراحی شده بود تا از فرصت انتخابات ریاست جمهوری سوء استفاده کنند، تا موافقان نامزدهای ریاست جمهوری که موفق به کسب آرا شده بودند را با همدیگر درگیر کنند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با درگیر کردن و اختلاف افکنی بین مردم بیشترین لطمه به مردم و کشور وارد می‌شد، گفت: اتفاقاتی که رخ داد متفاوت از آن چیزی بود که سیاسیون پیش‌بینی می‌کردند. به طوری که حتی بزرگانی از سیاسیون به راحتی متوجه نشدند که دشمن چه برنامه‌ای را طراحی کرده است با این شرایط فضا کاملا غبارآلود بود.

وی با اشاره به اینکه علت این که فتنه ۸۸ اعلام می‌شود به این دلیل بود که تشخیص حق از باطل کار سختی شده بود، ادامه داد: فتنه زمانی تحقق می یابد که شبهه ایجاد شود و حق و باطل مشخص نباشد. با این شرایط همه برای حمایت از حق در میدان وارد می‌شوند اما عملا بعدها مشخص می‌شود که تعدادی از افراد بدون اینکه قصدی داشته باشند از باطل پیروی کرده‌اند.

آثار فتنه ۸۸ تا به امروز پا برجاست

باقری با بیان اینکه آثار فتنه ۸۸ تا به امروز پا بر جاست خاطر نشان کرد: آثار فتنه بهم ریختن کشور و شادی دشمن و لطمه به جمهوری اسلامی از طرق مختلف بود.

وی اذعان کرد: گروه‌های سیاسی برای رقابت در میدان حاضر می شوند و تمام انگیزه پشتیبانی گرفتن از مردم است این افراد علاقه شدید برای کسب و ماندگاری قدرت داشتند و در این مسیر باید مردم را همراه خود می کردند.

رجل سیاسی به بهانه حقانیت خود عملا به آشوب در کشور دامن زدند

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با گذشت زمان مشخص شد گروه های سیاسی، رجل سیاسی و مذهبی که هدایت مردم را در انتخابات بر عهده دارند تشخیص درستی نداشته اند، گفت: به عبارتی به بهانه خدمت و حقانیت خود عملا آشوب و تنش در کشور ایجاد کرده و امنیت را سلب کردند و در نهایت بانی و راهبری اتفاقات تلخ فتنه ۸۸ شدند.

وی با اشاره به اینکه این فتنه به نوعی امتحان بود، گفت: بعد از گذشت ۳۰ سال از عمر انقلاب مشخص شد که جریانات سیاسی رفوزه شده‌اند و نتوانستند مدیریت صحیحی در جامعه انجام و طیف های مختلف مردم را به سمت منافع جمهوری اسلامی، منافع مردم سوق دهند هرچند بخشی از جریانات سیاسی و بالاعکس سربلند شدند اما تعدادشان کم بود.

باقری با اشاره به اینکه عمده رجل سیاسی نتوانستند جریانات را درست تشخیص دهند، گفت: افرادی که انتظار می رفت تا بصیریت کافی داشته اما تشخیص درستی از فتنه ندادند. انتظار این بود گروه های سیاسی مرجع که نقش رهبری فکری مردم را هدایت می‌کردند درست عمل کرده و مردم را راهنمایی و تبیین کنند، به استواری و استقامت جمهوری اسلامی کمک نمایند اما متاسفانه برعکس عمل شد؛ عده‌ای دشمن را همراهی کرده و مجری طرح ها و برنامه های دشمن شدند و لطمات از ابعاد مختلف در کشور وارد شد.

نماینده مردم زنجان و طارم با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ علاوه بر اینکه امتحان بود بلکه یک غربال و فرصت ر‌ونمایی از داشته ها را نیز فراهم ساخت، گفت: این فتنه از جهتی مشخص کرد جریانات سیاسی کشور نه فقط نتوانستند به لحاظ مرجعیت سیاسی به نفع نظام حرکت کنند بلکه به دلیل خطایشان مردم را نیز دچار شبهه کرده و باعث می شوند که حق و باطل به راحتی از همدیگر شناخته نشود.

مقام معظم رهبری مهم ترین عامل ایجاد بصیریت در مردم بود

وی افزود: البته مردم تشخیص دقیق‌تری داشتند و سریع تر توانستند به تشخیص درست رسیده و به عمل درست اقدام کنند. اما مهم ترین عامل در ایجاد بصیریت در مردم؛ رهبری معظم انقلاب بود که با روشنگری و حضورشان و مدیریت و تدبیرشان با دقتی که اعمال کردند توانستند بدون اینکه دشمن به عمده اهداف خود برسد مردم را در صحنه انتخابات حاضر کنند بنابراین حضور پر رنگ و انقلابی مردم سبب خنثی کردن فتنه ها شد و در نتیجه کشور به آرامش دست یافت.

باقری اذغان کرد: بعد از فتنه ۸۸ و فرونشستن گرد و غبار مشکل جدی وجود داشت و مسئله این بود که هنوز ابعاد فتنه مشخص نشده بود و بسیاری از افراد نه تنها فتنه را به معنای واقعی فتنه نمی دانستند بلکه برای تطهیر خود نیز، آن را انکار می کردند و تا مدت ها بعد از این ماجرا ابعاد فتنه مشخص نشد. اما تاکید رهبری این بود که باید این اتفاق درس و عبرت باشد و همه افراد باید به آن توجه داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه غربالی که در آن ایام به لحاظ سیاسی رخ داد باید به عنوان یک شاخص در ادامه مسیر انقلاب مورد توجه باشد، گفت: فتنه خط قرمز انقلاب تلقی می شد و افرادی که بصیریت را نداشتند و حتی عمدا در فتنه با دشمن همراهی کردند باید مشخص می شدند.

رسانه‌ها نتوانستند در فتنه ۸۸ نقش آفرین شده و روشنگری کنند

باقری با اذعان به اینکه رسانه باید نسبت به این اتفاق روشنگری انجام دهد، تصریح کرد: متاسفانه این اتفاق رخ نداد. باید این موضوع مورد توجه قرار داشته باشد و تاریخ انقلاب فتنه ۸۸ را به درستی بررسی و ابعاد آن را تبیین کند تا در ادامه دچار این حوادث نشویم.

وی ابراز داشت: نقدی که امروز می توان به گذشته داشت این موضوع می‌باشد؛ زمانی که به تاریخ ایام فتنه ۸۸ مراجعه می شود به این نکته می رسد که رسانه ها نتوانستند به معنایی که نیاز بود نقش آفرین باشند و کار روشن گری انجام دهند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از گذشت سال ها از فتنه ۸۸، یکی از موضوعات مهمی که باید دقیق به آن توجه کرد این است که گروه ها و جریانات سیاسی که مرجعیت سیاسی کشور را بر عهده دارند و باید درست عمل کنند، چراکه ضعف و خطای آن ها، محاسبات خطای این جریانات به کشور لطمات بزرکی زده است. یکی از این موضوعات عدم توجه به خواسته ها و مطالبات به حق مردم است.

وی خاطر نشان کرد: چیزی که امروز می بینیم و باید مورد اهتمام باشد این موضوع است که در فتنه ۸۸ جریانات سیاسی که با غرب و دشمنان همراه شدند غیر از اشتباهشان از مردم به عنوان یک سپر اجتماعی و سیاسی استفاده کردند و به بهانه مردم خواسته های غیر معقول خود را به جامعه تحمیل کردند. از مردم به عنوان ابزار برای پیشبرد اهداف خود که عملا اهداف دشمنان بود استفاده کردند در حالی که مردم به وقت خود متوجه داستان شدند.

باقری گفت: درس بزرگی که امروز باید از فتنه ۸۸ گرفت این موضوع است که جریانات سیاسی و گروهای سیاسی نباید افکارات خود را به مردم و جامعه تحمیل کنند بلکه باید به فکر مردم و حل مشکلات باشند و مردم را محور فعالیت های خود قرار دهند و هر زمان که حرکتی به نفع مردم بود همان را پیگیری نمایند. این افراد نباید تنها به فکر همراه ساختن مردم برای افزایش به قدرت رسیدن و منافع خود باشند و هر زمان در رسیدن به اهداف خود ناموفق شدند تلاش کنند مردم را به خیابان بکشند و سبب ایجاد اتفاقات در کشور شوند.

وی با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم امروز مشابه با فتنه ۸۸ رخ ندهد باید سیاسیون متوجه این موضوع باشند، گفت: سیاسیون باید در کنار مردم، برای مردم باشند. به مردم خدمت کنند. صدا و بلند گوی مردم باشند، درد و حرف مردم را منتقل کنند و تمام خواسته هایشان از حاکمیت برای حل مشکلات مردم و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران باشد./ب

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر