۵۵ درصد منازل مسکونی روستایی استان زنجان مقاومسازی شده است/ تدریس ۲ واحد درسی مقابله با بحران در دانشگاهها
صفیالله کرامتی در گفتوگو با خبرنگار موج_رسا، اظهار داشت: خطرها و بلایای طبیعی همواره به عنوان مخربترین عوامل آسیب رسان به جامعه، انسان و محیط زیست است و یكی از شاخص های مهم توسعه كشورها، میزان آمادگی در برابر انواع مختلف بلایای محیطی است.
کرامتی با اشاره به اینکه با تصویب قانون جدید جمعیت هلال احمر، در زمینه آمادگی با بحران آموزشهای خوبی در سطح جامعه ارائه میدهد عنوان کرد: باید آمادگی نسبت به تمام بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه ۲ واحد درسی مقابله با بحران برای کلیه رشتههای دانشگاهی تکلیف شده است و اجرا میشود، افزود: امیدواریم این روشهای مقابله با بحران در کتب درسی دانشآموزان نیز بیش از پیش نهادینه شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان با بیان اینکه در طول سالیان در سطح استان مقاومسازی منازل در برابر زلزله در حال انجام است، گفت: ۵۵ درصد کل منازل مسکونی روستایی استان زنجان مقاومسازی شده و انتظار این است که این امر بیش از پیش ادامه یابد.
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن تسهیلات خوبی برای مقاومسازی مسکنهای روستایی میدهد، اذعان کرد: باید تمام مسکنها چه در شهر و چه در روستاها مقاومسازی شود تا در زمان بروز بحران و زلزله با کمترین خسارت مواجه شویم.
کرامتی با اشاره به اینکه یکی از حوادثی که همواره تهدید کننده بوده و خساراتی را در استان به دنبال داشته است، بحث سیلاب بوده اذعان کرد: مطالعات کلیه مسیلها، رودخانهها در سطح استان انجام گرفته و در این راستا در طول سالهای گذشته و امسال اقدام به لایروبی مسیلها و رودخانهها شده است.
وی بیان کرد: اخیرا شهرداری، راهداری و آب منطقهای با همکاری هم در حال پاکسازی زیر پلها هستند تا اگر بارندگی وجود داشت مشکلی ایجاد نگردد.
كسب آمادگی های لازم برای اقدامات مناسب در زمان وقوع حوادث طبیعی می تواند به كاهش خسارت های جانی و مالی كمك كند. برای یادآوری اهمیت رخدادهای طبیعی و بررسی راه های رویارویی با آن، همه ساله از نوزدهم تا بیست و پنجم مهر به مدت یك هفته به برگزاری برنامه های مختلف اختصاص پیدا می كند. این هفته فرصتی است تا مردم و نهادهای مختلف بیش از پیش به اهمیت آموزش پی برده و اقدام های شایسته ای را برای افزایش آگاهی مردم و تخصص امدادگران انجام دهند./ب
انتهای خبر/