رشد معدنی در استان زنجان به اصلاح بخشنامه مناطق حافظت شده بستگی دارد/ عدم توجه به هدفگذاری کلان اقتصادی در چند سال گذشته
![رشد-معدنی-در-استان-زنجان-به-اصلاح-بخشنامه-مناطق-حافظت-شده-بستگی-دارد-عدم-توجه-به-هدفگذاری-کلان-اقتصادی-در-چند-سال-گذشته](/media/news/1400/10/01/600x400-1640163614.jpg)
به گزارش موج رسا; در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان زنجان که به ریاست استاندار زنجان و حضور مسئولان استانی و سرپرست امور اقتصاد کلان سازمان برنامه بودجه کشور برگزار و حول مسائل اشتغال و رشد اقتصادی استان بحث شد.
محسن افشارچی استاندار زنجان اظهار کرد: سالهای سال است بودجه به جای اینکه تبدیل به ابراز برای هدف شود، طوری حرکت کردهایم که بودجه خود هدف شده است.
وی با اشاره به روند بودجه در سالهای گذشته در کشور، ابراز کرد: روند طوری است که استانداری برای اینکه چند پروژه را به اتمام برساند مجبور است تا رایزنیهای لازم را برای اخذ بودجه و اتمام پروژه انجام دهد.
استاندار زنجان با بیان اینکه متاسفانه در گذشته هدف گذاری کلان اقتصادی را در استانها نداشتیم اصلا به این موضوع فکر نکرده ایم، تصریح کرد: در سالهای گذشته فقط به دنبال اجرای پروژههای مختلف بودیم.
وی ادامه داد: برای بنده رایزنی و گرفتن بودجه و اتمام پروژه راحتتر است چرا که چالشی در این حوزه ندارم و هرچه بیشتر بودجه بگیرم بیشتر کار ها انجام میشود.
افشارچی با بیان اینکه ما به استقبال چالش میرویم چرا که دوست داریم کاری انجام دهیم که به نتیجه برسد عنوان کرد: ذهنیت تمامی مسئولان اقتصادی کشور باید در این مدل تغییر کند و فقط رویکرد عوض نشود.
ناصر فغفوری رئیس سازمان صمت استان زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از مضوعاتی که در استان در حوزه صنعت معدن و تجارت در حال پیگیری هستیم این است که سامانه سکونتگاه در شهرکهای صنعتی انجام دهیم؛ چیزی که استانهای اصفهان و البرز و.. انجام داده اند.
وی با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم که در مراکز تجمع واحدهای تولیدی یا شهرکهای صنعتی مناطق مسکونی ایجاد کنیم، تاکید کرد: این اقدام منجر به رفع کمبود نیروی کارگری و تثبیت سکونتگاههای روستایی خواهد شد و مهمتر از همه کاهش هزینههای تولید را در برخواهد داشت.
رئیس سازمان صمت استان زنجان با بیان اینکه مناطق مسکونی واحدهای تولیدی با مساحت بیش از 100 هکتار شناسایی شده است، ابراز کرد: رسیدن به رشد 10.9 در صنعت عددی است که نیاز به اهتمام و جدیدت بیشتر و همراهی دستگاههای مختلف دارد.
وی با بیان اینکه اگر محدودیتها در حوزههای مختلف کاهش پیدا نکند نمیتوانیم در حوزه معدن به رشدهای تعریف شده برسیم، خاطر نشان کرد: اکتشافات در حوزه معدن نیازمند اصلاح مناطق حفاظت شده است.
فغفوری با بیان اینکه باید به تجربیات گذشته هم توجه شود، ادامه داد: اشتغال نمیتواند هدف باشد؛ اشتغال هدفمند خروجی یک برنامه اقتصادی دارای توجیه میتواند باشد.//ک
انتهای خبر/