logo
امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۷:۵۷
[ شناسه خبر : ۲۴۶۵۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان در گفت‌وگو با موج رسا:

روند افزایش قیمت کالاها در بازار با درآمدها متناسب نیست

روند-افزایش-قیمت-کالاها-در-بازار-با-درآمدها-متناسب-نیست-
نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان با اشاره به افزایش قیمت کالاها در بازار گفت: افزایش قیمت کالاها در بازار با درآمدها متناسب نیست و این روند در چند سال اخیر قابل مشاهده بوده است.

مظاهر یوسفی‌امیری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به خبرهایی که در خصوص افزایش یارانه‌ها مطرح شده اظهار داشت: افزایش نقدینگی در جامعه، تورم‌زا بوده و خودبه‌خود افزایش تورم را به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: افزایش یارانه‌ها نیز نقدینگی را افزایش می‌دهد و در نتیجه تورم‌زا است و مشکلات با این راهکارها حل نخواهد شد.

یوسفی‌امیری با اشاره به افزایش سالانه حقوق کارمندان بیان کرد: حقوق کارمندان به هر میزانی که افزایش یابد از طرف دیگر، قیمت کالاها 2 برابر آن افزایش می‌یابد چرا که در سال های گذشته این اتفاق افتاد.

وی افزود: در ظاهر می‌گوییم حقوق کارمند افزایش پیدا کرده اما واقعیت این است که به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم کاهش یافته چون قیمت کالا بیش از حقوق کارمندان افزایش داشته است.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان با بیان اینکه این اتفاق در افزایش یارانه نیز خواهد افتاد، گفت: افزایش یارانه‌ها هیچ کمکی به بهبود وضعیت مردم نمیکند مگر اینکه جلوی افزایش قیمتها گرفته شود.

وی اظهار داشت: افزایش یارانه‌ها سبب افزایش قیمت کالاها خواهد شد و در واقع میزان افزایش قیمت کالاها بیش از یارانه‌ها می‌شود و به عبارت دیگر شهروندان بیش از میزان افزایش یارانه‌ها باید کالاهای اساسی خود را گران بخرند.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه موضوع گرانی و تورم در جامعه، بحث ریشه‌ای است، خاطرنشان کرد: وقتی عرضه کالا به حد کافی نباشد و تقاضا زیاد باشد، طبیعتاً قیمت آن کالا نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: برای مثال؛ مدتی روغن نباتی در بازار موجود نبود و سبب افزایش قیمت شده بود اما وقتی عرضه این کالا افزایش یافت، قیمت آن هم پایین آمد.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان دلیل دیگر گرانی بودن کالاها در بازار، تحریم است که سبب افزایش هزینه‌های تولید شده چرا که مواد اولیه برخی کالاها وارداتی است.

وی با بیان اینکه هر مدیر استانی که بگوید وضعیت بازار را بهبود می‌بخشم و تورم را کاهش می‌دهم، درست نیست، ابراز کرد: مدیران استانی، اختیار و قدرت آنچنانی برای بهبود تورم ندارند و این یک موضوع و سیاست کلان کشوری است.// آ

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر