logo
امروز : دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۱۰
[ شناسه خبر : ۲۱۷۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
در اولین جلسه کارگروه اجتماعی استان زنجان مطرح شد:

تدوین 194 برنامه فرهنگی برای استان در سالجاری/ 215پایگاه جامع سبک زندگی اسلامی در زنجان ایجاد شده است

تدوین-194-برنامه-فرهنگی-برای-استان-در-سالجاری-215پایگاه-جامع-سبک-زندگی-اسلامی-در-زنجان-ایجاد-شده-است

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان با اشاره به اینکه 320 عنوان برنامه توسط 22 دستگاه متولی فرهنگی به استان ارائه شده است، گفت: پس از برگزاری جلسات کارشناسی 194برنامه به  تصویب رسیده است.

به گزارش موج رسا; مسیح الله سلطانی در اولین جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان زنجان به ارائه  گزارشی از عملکرد سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: در طی سال گذشته مجموع اعتبارات تخصیص یافته از محل فصل پنجم و دوم 24 میلیارد ریال بوده است که به بسیاری از برنامه های فرهنگی تدوین شده بودجه لازم اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: برای امسال نیز هشت جلسه در کارگروه پیش بینی شده است که از تعداد 320 برنامه واصله به دبیرخانه کارگروه پس از برگزاری جلسات کارشناسی 194برنامه به  تصویب رسیده است .

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه 22 دستگاه در استان متولی انجام برنامه های فرهنگی هستند، عنوان کرد:  سعی شده است در اجرا، برنامه هایی که در تقابل با همدیگر بوده ویا موازی با سایر برنامه های فرهنگی هستند حذف یا ادغام  شوند و برنامه های شاخص به اجرا گذاشته شود.

 وی با اعلام  به تدوین برنامه های فرهنگی سال جاری  در 9 عنوان برنامه ابراز کرد: دو رویکرد عمده کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی در طراحی برنامه ها مورد توجه قرار گرفته است .

 

 * 96 درصد از اعتبارات فرهنگی به اداره فرهنگ و ارشاد استان تخصیص داده شد

 

ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در ادامه با بیان اینکه 96درصد از اعتبارات فرهنگی سال گذشته به اداره فرهنگ و ارشاد استان تخصیص داده شد، گفت: 22دستگاه اقدام به ارائه برنامه فرهنگی در سطح استان کرده اند اما مجموع اعتبارات فرهنگی تخصیص یافته به استان بسیار پایین است .

 مقدم با اشاره به ضرورت افزایش اعتبارات از محل فصل دوم خاطرنشان کرد: برای افزایش و کیفیت بخشی به برنامه های فرهنگی ما نیازمند افزایش اعتبارات هستیم چرا که 12درصد ازاعتبارات نیز صرف مالیات و ارزش افزوده می شود که اختصاص منابع از از طریق فصل دوقطعا می‌تواند جهشی در اجرای برنام ها بدنبال داشته باشد. سعید ناصری رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان نیز در این جلسه بحث پرداختن به تولید محتوای فضای مجازیرا مطرح کرد و گفت: باید در برنامه های فرهنگی سال جاری برنامه های مرتبط با فضای مجازی داشته باشیم و از این فضا برای ارائه برنامه های فرهنگی بهره برده شود.

 رسول صفی یاری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اقدامات فرهنگی سازمان متبوع خود در استان اظهار داشت:     اتفاقات خوبی در عرصه فرهنگی در سال 95 در سطح استان اتفاق افتاده است که ایجاد  215پایگاه جامع سبک زندگی اسلامی یک اقدام خوب در این زمینه بوده است.

 

 *ضرورت رفع مشکلات بیمه ای و مالیاتی در اجرای برنامه های فرهنگی

 

وی تصریح کرد: در زمینه استفاده از اعتبارات فصل دو نیازمند زیرساختهایی هستیم که متاسفانه این زیر ساختها فراهم نشده است. مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به ضرورت رفع مشکلات بیمه ای و مالیاتی عنوان کرد: در زمینه تخصیص بیمه و مالیات برای اقدامات فرهنگی نیازمند برگزاری نشست جداگانه هستیم چرا که مشکلات در این بخش بسیار بالا است.

 بهلول محمدی رئیس حوزه های علمیه خواهران استان زنجان در این جلسه با ارائه  پیشنهاد داد برای استفاده بیشتر از ظرفیت حوزه های علمیه در اجرای برنامه های فرهنگی خاطرنشان کرد:  در سراسر استان طلبه های بسیاری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد درحال  تحصیل هستند که این افرا می توانند در اعتلای فرهنگ دینی استان در فضای حقیقی و مجازی بسیار تاثیر گذار باشند. وی تصریح کرد: متاسفانه از این ظرفیت و سرمایه،  در اجرای برنامه های ارتقای فرهنگ دینی به درستی استفاده نشده است این در حالی است که فعالیت در حوزه فرهنگ دینی و ترویج فرهنگ دینی و اسلامی از وظایف اساسی حوزه های علمیه ها به شمار می آید.//ک

انتهای خبر/

نظرات
[ نام : ] [ ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰ ]
بودجه های فرهنگی استان اغلب صرف هزینه های مدیران استان می شود که با فعالیت های فرهنگی منافات دارد داربست ثبات برای حفظ پست مدیریت در زنجان مهتر از فعالیت است دادن .......... برای حمایت از مدیریت فرهنگی جدیدترین پدیده زنجان است آقای مدیر ارشاد هزینه های خوبی با نام فرهنگی انجام داده است
فرم ارسال نظر