فرش دستباف برای رونق تولید و اشتغال باید احیا شود/ وضع قوانین سختگیرانه برای واردات صنایع دستی در آینده نزدیک
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه مسولان به احیای فرش دستبافت گفت: احیای فرش دستباف یکی از راهکارهای اساسی برای رونق تولید و اشتغال است.
علی وقفچی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه توسعه بازارهای فرش دستباف ارزان ترین و سریع ترین راه برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: برای دستیابی به تولید و اشتغال و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی احیای فرش دستباف در کشور یک راهکار اصلی و اساسی به شمار می رود.
وی با تاکید بر توجه جدی مسئولان به صنعت فرش خاطرنشان کرد: فرش دستباف هویت و شناسنامه ایران است و باید از این فرصت در بازارهای جهانی استفاده کرد.
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ینکه مجلس به دنبال آماده کردن طرحی برای کمک به صنعت فرش است، ابراز کرد: برای تقویت تولید و اقتصاد داخلی و صادرات فرش دستباف میتواند اثر بخش باشد.
وقفچی با بیان اینکه حضور بخش خصوصی در حوزه فرش باید قوی تر باشد، ابراز کرد: برای احیای تولید و صادرات فرش دستباف باید بخش خصوصی حضور پررنگ تری در این عرصه داشته باشد.
وی با بیان اینکه برای برطرف کردن مشکلات حوزه فرش 6 جلسه را برگزار کردهایم، گفت: به دنبال این هستیم تا تولید فرش را نیز در زمره تسهیلات اشتغال روستایی قرار دهیم.
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی لایحهای را در دست دارد که یک میلیارد و 500 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در روستاها اختصاص میدهد.
وی بیان کرد: حذف مالیات و ارزش افزوده نیز از جمله اقداماتی است که قصد داریم برای کمک به رونق صنعت فرش و صادرات این محصول انجام دهیم که فعلا در مرحله بررسی در مجلس قرار دارد.
وقفچی تصریح کرد: از طرفی به دنبال این هستیم با تصویب قوانینی سختگیریهایی را در بحث واردات صنایع دستی اعمال کنیم.
وی در مورد مشکلات بیمهای فرشبافان نیز گفت: در حال آماده کردن طرحی هستیم که همه مشکلات فرشبافان از جمله بیمه را شامل میشود.
//س
انتهای خبر/