تولید بالغ بر 248 هزار و 555 تن انواع فرآوردههای دامی در استان زنجان/ بیش از 2 هزار واحد صنعتی کوچک روستایی فعالیت میکنند
معاون بهبود تولیدات دامی کشاورزی استان زنجان با اشاره به تولید انواع فرآوردههای دامی در استان زنجان گفت: بالغ بر 248 هزار و 555 تن انواع فرآوردههای دامی در استان زنجان تولید شد.
رحمان رستمخانی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: در سال گذشته بالغ بر 248 هزار و 555 تن انواع محصولات زیر بخش امور دام و طیور شامل شیر خام، گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ و عسل در سطح استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی با اشاره به رشد 2.2 درصدی تولیدات دام و طیور استان زنجان تصریح کرد: سال گذشته از مجموع تولیدات دامی استان 167 هزار و 650 تن در داخل استان مصرف و مابقی به خارج از استان ارسال شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 2 هزار واحد صنعتی و کوچک روستایی دارای مجوز در استان در حال فعالیت هستند، عنوان کرد: بیش از 9 هزار نفر به طور مستقیم در این واحدها مشغول کار هستند و ارزش سرمایهگذاری انجام شده این واحدها نیز بالغ بر 13 هزار و 800 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی از رشد 3.65 درصدی جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان زنجان خبرداد و افزود: بالغ بر 42 میلیون قطعه جوجه یکروزه در استان زنجان تولید شده است.
وی ابراز کرد: در سال گذشته میزان جوجه ریزی در 209 واحد پرورش مرغ گوشتی استان در مجموع به 17 میلیون قطعه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد 3.65 درصدی برخوردار بوده است.
رحمان رستمخانی تصریح کرد: با این میزان جوجه ریزی حدود 32 هزار تن گوشت سفید مرغی تولید شده که علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان بخشی نیز به استانهای همجوار ارسال شده است.
وی افزود: سال گذشته همچنین از مجموع 15 فارم پرورش مرغ مادر گوشتی حدود 50 میلیون و 500 هزار عدد تخم مرغ نطفه دار در استان زنجان تولید شد که از این تعداد بخشی در کارخانجات جوجه کشی استان و بخشی هم در سایر استان ها جوجه کشی شده است.
رستمخانی خاطرنشان کرد: در سه کارخانه جوجه کشی صنعتی استان نیز در مجموع به تعداد 42 میلیون و 29 هزار و 929 قطعه جوجه یکروزه درجه یک تولید و به واحدهای مرغداری گوشتی داخل و خارج از استان ارسال شده است.
//ع
انتهای خبر/