میوههای نگهداری شده در سردخانهها به دلیل از دست دادن آنتیاکسیدان امکان ابتلا به انواع بیماریها را در افراد دوچندان میکنند.
به گزارش موج رسا; با اشاره به عوارض میوههای سردخانهای اظهار داشت: میوههای نگهداری شده در سردخانهها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبارها نگهداری میشود در طولانی مدت خاصیتشان را از دست میدهند.
وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری میشود، ویتامین C موجود در این میوه از بین میرود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن میشود.
شهیدی فر عنوان کرد: میوههای سردخانهای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوهها باعث بروز بیماریهای مختلفی میشود.
وی تاکید کرد: محیط سردخانه سبب میشود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکالهای آزاد را در میوه سردخانهای فراهم میکند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطانهای مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو میکند.
وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوههای سردخانهای پرهیز کنیم.
انتهای خبر/
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان