رشد 3.65درصدی جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان/ تولید بالغ بر 42 میلیون قطعه جوجه یکروزه در استان زنجان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان گفت: جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی امسال نسبت به سال گذشته بیش از 3.65 درصد رشد یافته است.
رحمان رستمخانی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: در سال گذشته میزان جوجه ریزی در 209 واحد پرورش مرغ گوشتی استان در مجموع به 17 میلیون قطعه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد 65.3 درصدی برخوردار بوده است.
وی تصریح کرد: با این میزان جوجه ریزی حدود 32 هزار تن گوشت سفید مرغی تولید شده که علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان بخشی نیز به استانهای همجوار ارسال شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: سال گذشته همچنین از مجموع 15 فارم پرورش مرغ مادر گوشتی حدود 50 میلیون و 500 هزار عدد تخم مرغ نطفه دار در استان زنجان تولید شد که از این تعداد بخشی در کارخانجات جوجه کشی استان و بخشی هم در سایر استان ها جوجه کشی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در سه کارخانه جوجه کشی صنعتی استان نیز در مجموع به تعداد 42 میلیون و 29 هزار و 929 قطعه جوجه یکروزه درجه یک تولید و به واحدهای مرغداری گوشتی داخل و خارج از استان ارسال شده است.
رستمخانی با اشاره به بهرهبرداری 434 طرح صنعتی و کوچک روستایی دام و طیور با سرمایهگذاری 890 میلیارد ریالی در استان زنجان گفت: در چند سال گذشته در مجموع تعداد 434 طرح صنعتی و کوچک روستایی دام و طیور به بهره برداری رسیده است.
وی تصریح کرد: با آغاز فعالیت این واحدها علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم برای یک هزار نفر، 16 هزار و 890 تن در سال نیز به مجموع تولیدات دامی استان افزوده شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خاطر نشان کرد: در مجموع برای احداث 434 طرح صنعتی و کوچک روستایی دام و طیور در زنجان 890 میلیارد ریال سرمایه هزینه شده است.
//ع
انتهای خبر/