logo
امروز : جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۴
[ شناسه خبر : ۱۱۶۱۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس اداره فرش استان زنجان:

1500 نفر به تعداد بیمه شدگان فرشبافی در استان زنجان اضافه می‌شود

1500-نفر-به-تعداد-بیمه-شدگان-فرشبافی-در-استان-زنجان-اضافه-می‌شود

مدیر صادرات فرش استان زنجان گفت: در صورت تحقق اعتبار پیش‌بینی شده برای بیمه فرشبافی 1500 نفر به تعداد بیمه شدگان در استان اضافه می‌شوند.

محسن جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به ارائه آموزش‌های فرشبافی در استان زنجان اظهار کرد: آموزش مقدماتی فرشبافی 4 دوره در شهرستان طارم برگزار شد و ارتقای مهارت فرشبافی نیز در سطح روستاهای استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در بودجه امسال افزایش تعداد بیمه شدگان فرشباف پیش‌بینی شده است تصریح کرد: اعتبار برای این حوزه تخصیص داده شده و مرکز ملی فرش نیز پیگیر تحقق این موضوع است.

رئیس اداره فرش استان زنجان افزود: در صورت تحقق اعتبار پیش‌بینی شده برای افزایش بیمه شدگان یک هزار و 500 نفر به تعداد بیمه شدگان فرشبافی استان زنجان اضافه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه تعداد بیمه شدگان فرشبافی در استان زنجان در حدود 6 هزار نفر است عنوان کرد: افراد تحت پوشش این بیمه نیز 14 هزار نفر می‌رسد.

جعفری با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های فرش داخلی افزود: این نمایشگاه به منظور رونق تولید داخلی هر سال در همه استانها برگزار می‌شود که در آذرماه امسال نیز در استان زنجان هم برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: در شهریورماه نیز نمایشگاه فرش در تهران برگزار می‌شود که استان زنجان در این نمایشگاه حضور خواهد یافت.

رئیس اداره فرش استان زنجان در ادامه با اشاره به مشکل مواد اولیه فرش ابریشم در سطح کشور عنوان کرد: با توجه به تورمی که در کشور اتفاق افتاد منجر به افزایش قیمت مواد اولیه شد که در حال حاضر این روند در بازار وجود دارد.

وی بیان کرد: مرکز ملی فرش حل مشکل قیمت بالای مواد اولیه فرش است تا افرادی را هدایت کرده و در این حوزه فعالیت داشته باشند و در حال حاضر ارزی یارانه‌ها تنها برای پیله ابریشم تعلق می‌یابد و کارنجانجات می‌توانند از این طریق در واردات پیله و تولید ابریشم فعالیت داشته باشند.

جعفری عنوان کرد: کارگروهی نیز تشکیل شده تا واحدهای تولید مواد اولیه را در سطح استانها افزایش دهند که پیشنهاد این کاروگروه این است که در هر استانی یک واحد تولیدی مواد اولیه فرش تشکیل شود.   

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر