دانشگاه علوم پایه زنجان در مسیر بینالمللی شدن/ از جذب دانشجویان اقلیم کردستان عراق تا برنامهریزی برای تبادل دانشجو با دانشگاه آخن آلمان
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: طبق برنامهریزی که ما کردیم قرار است بین سه تا 5 سال 10 درصد دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را دانشجویان خارجی تشکیل دهند.
بابک کریمی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به سابقه و ویژگی خوب دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان در حوزه تعاملات بین المللی اظهار کرد: ما هر سال تعداد زیادی مهمان خارجی در سمینارهایمان داریم که از موسسات و دانشگاههای معتبر دنیا هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان جزو بهترین دانشگاههای کشور در حوزه تعاملات بینالمللی هستیم، ابراز کرد: آثار پژوهشی این دانشگاه عمدتا به صورت اشتراکی با محققین برجسته دنیا و براساس تعاملات بینالمللی انجام میشود.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه بیش از 65 درصد آثار علمی ما با همکاری محققین برجسته خارج از کشور انجام میشود، گفت: ما با این زیرساختهای خوب ظرفیت پذیرش دانشجویان خارجی را داریم که اکنون چند نفری دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل میکنند.
وی بیان کرد: از حدود دو سال پیش وزارت علوم در راستای اقتصادی مقاومتی طرحی را مطرح کرد که براساس آن برخی از دانشگاههای کشور به تراز بینالمللی در یک برنامه 10 ساله برسند که دانشگاه تحصیلات تکمیلی نیزبرای این پروژه انتخاب شد.
کریمی با بیان اینکه ما طرحی را آماده کرده و به وزارت علوم ارائه دادیم، افزود: ما در بین 16 دانشگاه و 9 پژوهشگاه به این پروژه ورود کردیم و قرار است در یک دوره پنج ساله این 16 دانشگاه و 9 پژوهشگاه بررسی شده و آنهایی که عملکرد بهتری در حوزه بینالمللی سازی دانشگاه داشتند در پروژه وزارت علوم باقی بمانند.
وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای عملکردی در پروژه وزارت علوم جذب دانشجوی خارجی است، عنوان کرد: طبق برنامهریزی که ما کردیم قرار است بین سه تا 5 سال 10 درصد دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را دانشجویان خارجی تشکیل دهند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اظهار کرد: در این زمینه اقدامات خوبی انجام گرفته که از جمله آن میتوان به سفر اردیبهشت ماه هیئت هشت نفره از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به اقلیم کردستان اشاره کرد که بنده نیز به همراه روسای دانشکدهها در این سفر حضور داشتیم.
وی بیان کرد: در این سفر از سه دانشگاه چارمو، سلیمانیه و صلاحالدین اربیل بازدید داشتیم و با توجه به علاقه طرف مقابل یادداشتهای تفاهمی نیز امضا شد.
کریمی با بیان اینکه ما در دانشگاه صلاحالدین از حدود 30 دانشجو مصاحبه انجام دادیم، گفت: حدود 14 نفر از این 30 نفر را پذیرفتیم که قرار است از سال آینده برای ادامه تحصیل به دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بیایند.
وی با اشاره به اینکه هیئتی نیز از اقلیم کردستان به زنجان آمدند، عنوان کرد: قرار شد تا ما هرسال یک امتحانی برگزار کرده و متقاضیان اقلیم کردستان را در این آزمون شرکت دهیم.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به برنامهریزی برای برگزاری دوره مشترک با دانشگاه اِکول پلیتکنیک فرانسه در زمینه ریاضیات مالی ادامه داد: قرار است دانشجویان ریاضیات مالی را از طریق کنکور سراسری جذب و این دانشجویان بخشی از دوره را در دانشگاه تحصیلات تکمیلی و بخشی را اِکول پلیتکنیک بگذرانند که هنوز این موضوع قطعی نشده است.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با دانشگاه آخن آلمان خاطرنشان کرد: این دانشگاه یکی از مهترین و بهترین دانشگاههای صنعتی اروپا بوده که ما در این تفاهم نامه به دنبال تبادل دانشجو هستیم.
//س
انتهای خبر/